١٠ نكته طلايي و مهم براي تهيه شيريني نان پنجره اي/بدون همزن و فر
1.1 هزار بار بازدید -
3 ماه پیش
-
طرز تهيه شيريني نان پنجره
طرز تهيه شيريني نان پنجره اي
شیرینی پنجره ای که به آن نان پنجره ای هم میگویند، از شیرینیهای اصیل و سنتی مثل شیرینی نارگیلی، شیرینی کشمشی و شیرینی بهشتی است .
شيريني نان پنجره اي بسيار ترد است و مواد اوليه آسان و در دسترسي دارد. كافي است نكات گفته شده در ويديو را رعايت كنيد تا يك نان پنجره اي عالي و ترد داشته باشيد
مواد لازم شيريني نان پنجره اي
٢/٣ ليوان شير
٤ قاشق گلاب
آرد ١ ليوان
نشاسته ١/٢ ليوان
٣ عدد تخم مرغ
وانيل
نكات مهم تهيه شيريني نان پنجره اي
١-حتما از نشاسته گل يا گندم استفاده كنيد.
٢-به جاي شير از ماست هم مي توانيد استفاده كنيد ولي شيريني نرمتري خواهيد داشت.
٣- مواد اوليه شيريني حدود نيم ساعت تا يك ساعت استراحت كند.
٤- روغن حتما با حرارت ملايم ، داغ داغ شود.
٥- در حين سرخ كردن شيريني حتما مواد را هم بزنيد تا نشاسته ته نشين نشود.
٦- قالب بايد در روغن قرار گيرد تا كمي داغ شود.
٧- اگر قالب نان پنجره اي بيش از حد داغ شود وقتي در مواد شيريني قرار مي گيرد ، مواد حالت پخته مي گيرد و به قالب نمي چسبد.
٨- قالب شيريني پنجره اي را تا حدي در مواد فرو ببريد كه روي قالب را نگيرد.
٩- روغن بايد به اندازه اي باشد كه روي قالب را بگيرد.
١٠- شيريني ها را روي هم قرار ندهيد كه نرم شود و تا سرد شدن آنها پودر قند اضافه نكنيد.
#شيريني #شيريني_آسان #شيريني_عيد #نان_پنجره_اي #شيريني_پنجره_اي #عيد #مهماني #دسر #شيريني_خانگي #آشپزي_ايراني #آموزش_آشپزي #آشپزي_ايراني #آموزش #طرزتهيه #نان
3 ماه پیش
در تاریخ 1403/01/21 منتشر شده
است.
1,166
بـار بازدید شده