طرز تهیه سمبوسه گوشت

1,738 بازدید
بیشتر
میثم بیاتی
میثم بیاتی
طرز تهیه سمبوسه گوشتی عناصر 500 گرم گوشت چرخ کرده یک فلفل دلمه ای کوچک یک عدد پیاز نمک به میزان لازم فلفل سیاه به میزان لازم زرد ...
طرز تهیه سمبوسه گوشتی عناصر 500 گرم گوشت چرخ کرده یک فلفل دلمه ای کوچک یک عدد پیاز نمک به میزان لازم فلفل سیاه به میزان لازم زردچوبه یک قاشق غذاخوری آویشن به مقدار پودر گشنیز به میزان لازم ادویه برای گوشت به میزان لازم مقدار یک قاشق غذاخوری رب نان لواش یا یوفکا به میزان لازم روغن به میزان لازم ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کرده در ماهیتابه می گذاریم و تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود سپس مقداری زردچوبه اضافه می کنیم و گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و وقتی رنگ گوشت تغییر کرد ادویه هایی را که مخلوط کرده بودیم اضافه می کنیم. فلفل دلمه ای خرد شده را نیز اضافه می کنیم و درب تابه را می بندیم تا فلفل دلمه ای نرم و خوب بپزد. حالا وسط تابه را خالی می کنیم، یک قاشق رب اضافه می کنیم تا سرخ شود و خامی رب گرفته شود، سپس مقداری آب اضافه می کنیم و همه مواد را با هم مخلوط می کنیم. مقداری جعفری را خرد می کنیم و می گذاریم چند دقیقه بپزد و کنار مواد گوشتی می گذاریم نان را برش می دهیم و ابتدا مواد را اضافه می کنیم و مطابق تصویر تا می کنیم و به روغن داغی که از قبل ریخته ایم اضافه می کنیم. در آن قرار دهید و بگذارید از دو طرف طلایی شود و تمام نوش جان

همه توضیحات ...