طرز تهیه ترشی لیته با گوجه‌فرنگی/ترشی مشهدی/ترشی مخلوط

11,657 بازدید
بیشتر
آشپز رنگی
آشپز رنگی
ترشی مشهدی که با نام ترشی گوجه فرنگی هم شناخته می شود از ترشی های بسیار خوشمزه و اصیل ایرانی است . مواد لازم برای ترشی گل کلم کل ...
ترشی مشهدی که با نام ترشی گوجه فرنگی هم شناخته می شود از ترشی های بسیار خوشمزه و اصیل ایرانی است . مواد لازم برای ترشی گل کلم کلم هویج جعفری سیر فلفل تند سیاه دانه گوجه فرنگی نمک سرکه زردچوبه ابتدا گوجه فرنگی قاچ شده را روی گاز بگذارید تا نرم شود آب گوجه فرنگی را بگیرید و روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود. یک قاشق غذاخوری زردچوبه هم اضافه کنید. سپس اجازه دهید تا خنک شود. همه مواد را خرد کنید بشویید و روی دستمال پهن کنید تا کامل خشک شود چون اگر مواد رطوبت داشته باشد ترشی کپک می زند. همه مواد را با هم مخلوط کنید و آب گوجه فرنگی که خنک شده را اضافه کنید و هم بزنید و مواد را داخل دبه یا شیشه بریزید و بعد از یک هفته ترشی آماده است و قابل خوردن است. این ترشی باید خوش نمک باشد.

همه توضیحات ...