طرز تهیه ترشی لیته با گوجهفرنگی/ترشی مشهدی/ترشی مخلوط
ترشی مشهدی که با نام ترشی گوجه فرنگی هم شناخته می شود از ترشی های بسیار خوشمزه و اصیل ایرانی است .
مواد لازم برای ترشی
گل کلم
کلم
هویج
جعفری
سیر
فلفل تند
سیاه دانه
گوجه فرنگی
نمک
سرکه
زردچوبه
ابتدا گوجه فرنگی قاچ شده را روی گاز بگذارید تا نرم شود
آب گوجه فرنگی را بگیرید و روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود.
یک قاشق غذاخوری زردچوبه هم اضافه کنید.
سپس اجازه دهید تا خنک شود.
همه مواد را خرد کنید بشویید و روی دستمال پهن کنید تا کامل خشک شود چون اگر مواد رطوبت داشته باشد ترشی کپک می زند.
همه مواد را با هم مخلوط کنید و آب گوجه فرنگی که خنک شده را اضافه کنید و هم بزنید و مواد را داخل دبه یا شیشه بریزید و بعد از یک هفته ترشی آماده است و قابل خوردن است.
این ترشی باید خوش نمک باشد.
همه توضیحات ...