بهترین دستور پای کیک میوه ای با سولاردام ، مایکروفر و انواع فر
برای پای کیک میوه ای
@ashpazi_ba_elmiraa
@ashpazi_ba_elmiraa
@ashpazi_ba_elmiraa
به اینها نیاز داریم
شکر یک لیوان
روغن مایع یا نیمه جامد یا کره نصف لیوان
تخم مرغ ۳عدد
وانیل یک ق چ
ماست یک لیوان
آرد دو لیوان
بیکینگ پودر ۲ق چ
1️روغن و شکر رو با همزن بزنید تا کاملا رنگش روشن بشه
2️بعد تخم مرغها رو دونه دونه بهش اضافه کنید و وانیل رو همراه تخم مرغها بریزید
3️بعد از روشن شدن رنگ تخم مرغها ، ماست رو هم بریزید و در حد مخلوط شدن با همزن بزنید
4️آرد وبیکینگ پودر رو مخلوط و چند بار الک کنید بعد روی مواد بریزید و با لیسک دورانی مخلوط کنید
در آخر میتونید خیلی کم ، با تیغه همزن مخلوط کنید تا گوله های آرد باز بشه
5️مواد رو درون کپسولهای کاغذی که روی قالبهای فویلی گذاشتیم بریزید و با برشهای نازک میوه تزیین کنید
من از شلیل و موز و گیلاس استفاده کردم
@ashpazi_ba_elmiraa
@ashpazi_ba_elmiraa
@ashpazi_ba_elmiraa
روش پخت در سولاردام : با کانوکشن ۱۶۵درجه پیش گرمایش کنید و با همان دما قالب رو روی سه پایه بزارید و زمان پخت ۳۵-۴۰دقیقه رو تنظیم کنید
اگر در قالب کیک یزدی درست کردین چون که کوچیکتر هست زمان پخت کمتری لازم داره
برای پخت در فر : فر رو از قبل یک ربع روشن کنید تا گرم بشه و بعد با دمای ۱۸۰درجه به مدت ۳۰-۴۰دقیقه میپزیم
همه توضیحات ...