بهترین دستور پای کیک میوه ای با سولاردام ، مایکروفر و انواع فر

1,011 بازدید
بیشتر
آشپزی با سولاردام
آشپزی با سولاردام
برای پای کیک میوه ای @ashpazi_ba_elmiraa @ashpazi_ba_elmiraa @ashpazi_ba_elmiraa به اینها نیاز داریم شکر یک لیوان روغن ما ...
برای پای کیک میوه ای @ashpazi_ba_elmiraa @ashpazi_ba_elmiraa @ashpazi_ba_elmiraa به اینها نیاز داریم شکر یک لیوان روغن مایع یا نیمه جامد یا کره نصف لیوان تخم مرغ ۳عدد وانیل یک ق چ ماست یک لیوان آرد دو لیوان بیکینگ پودر ۲ق چ 1️روغن و شکر رو با همزن بزنید تا کاملا رنگش روشن بشه 2️بعد تخم مرغها رو دونه دونه بهش اضافه کنید و وانیل رو همراه تخم مرغها بریزید 3️بعد از روشن شدن رنگ تخم مرغها ، ماست رو هم بریزید و در حد مخلوط شدن با همزن بزنید 4️آرد وبیکینگ پودر رو مخلوط و چند بار الک کنید بعد روی مواد بریزید و با لیسک دورانی مخلوط کنید در آخر میتونید خیلی کم ، با تیغه همزن مخلوط کنید تا گوله های آرد باز بشه 5️مواد رو درون کپسولهای کاغذی که روی قالبهای فویلی گذاشتیم بریزید و با برشهای نازک میوه تزیین کنید من از شلیل و موز و گیلاس استفاده کردم @ashpazi_ba_elmiraa @ashpazi_ba_elmiraa @ashpazi_ba_elmiraa روش پخت در سولاردام : با کانوکشن ۱۶۵درجه پیش گرمایش کنید و با همان دما قالب رو روی سه پایه بزارید و زمان پخت ۳۵-۴۰دقیقه رو تنظیم کنید اگر در قالب کیک یزدی درست کردین چون که کوچیکتر هست زمان پخت کمتری لازم داره برای پخت در فر : فر رو از قبل یک ربع روشن کنید تا گرم بشه و بعد با دمای ۱۸۰درجه به مدت ۳۰-۴۰دقیقه میپزیم

همه توضیحات ...