آموزش درست کردن مربا آلبالو / تا فصلشه بگیرید درست کنید
آلبالو ۳ کیلو
شکر ۲ کیلوگرم
وانیل یک قاشق چای خوری
لیمو ترش یک قاشق غذا خوری
بعد از شستن آلبالو ها و خشک شدنشون هسته اون رو جدا کنید️
بعد شکر را لایه به لایه روی اون بریزید
برای ۲۴ یا ۴۸ ساعت ظرف آلبالو و شکر رو در یخچال نگهداری کنید تا خوب آب بندازه
قابلمه را روی شعله متوسط گاز قرار بدین و کف روی آلبالو هارو بگیرید
با قاشق چوبی خوب همبزنید️
بعد وانیل و آب لیمو رو به اون اضافه کنید
۳۰ تا ۴۵ دقیقه زمان برای پخت کافی هست
بعد مربا رو بزارید سرد بشه و در شیشه بریزید و ازش لذت ببرید
همه توضیحات ...