طرز تهیه چایی کرک با شیر ابوقوس بسیار خوش عطر و خوشمزه

Ashpazmozhi
Ashpazmozhi
23.3 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - سلام دوستای قشنگم اول بگم
سلام دوستای قشنگم اول بگم که این پست رو لایکش کن سیوش کن که تو اولین فرصت درستش کنی قبلش بگم حتما به پیج اینستا و کانال یوتیوبم سر بزن تا بیشتر باهام آشنا شین Instagram:ashpazi_mozhi72 YouTube:آشپزی با مژی #چایی_کرک مواد لازم آب۳لیوان ۱قوطی ابوقوس یاشیر۱لیوان شکربه مقدار دلخواه میخک۳دانه هل۴دانه چای۱قاشق سوپ خوری پر بادیان ستاره ای۱دانه چوب دارچین۱عدد زعفران ساییده نصف قاشق چای خوری زنجبیل تازه۱تکه در صورت تمایل فلفل سیاه درسته۱۰عدد طرز تهیه چای کرک مرحله اول برای تهیه در ابتدای کار، آب را درون کتری می ریزیم و می گذاریم روی حرارت تا به طور کامل به جوش آید. سپس چای و شکر و هل و میخک و بادیان ستاره ای را به همراه چوب دارچین و زعفران به آن اضافه می کنیم. مرحله دوم سپس اجازه می دهیم با حرارت خیلی کم، حدود یک ربع ساعت بجوشد. در این مرحله ابوقوس را به کتری اضافه می کنیم. (ابوقوس تو‌سوپرمارکتها دارن یا جایی که خوراکی‌های خارجی دارن سپس با حرارت کم اجازه می دهیم ۵ دقیقه دیگر بجوشد. در دستور اصلی از شیر چای آماده استفاده می شود که چون برای همه در دسترس نیست، همان شیر ساده هم می توان استفاده کرد. وقتی شیر در حال جوشیدن است امکان سر رفتن شیر زیاد است. باید مواظب باشیم که سر نرود. بعد از ۵ دقیقه چای آماده است. می توان آن را سریع استفاده کرد یا از صافی رد کرد و درون فلاسک چای بریزیم و بعد مصرف کنیم.
2 سال پیش در تاریخ 1400/10/14 منتشر شده است.
23,384 بـار بازدید شده
... بیشتر