آیا گرم کردن و مصرف مجدد برنج ضرر دارد؟

فروشگاه اینترنتی گیلان کشت
فروشگاه اینترنتی گیلان کشت
142 بار بازدید - 3 سال پیش - برنج به عنوان یکی از
برنج به عنوان یکی از قوت های غذایی اصلی ایرانی ها به شمار می رود و به همین دلیل میزان مصرف آن در جامعه بسیار بالاست و در تمامی مراکز تهیه غذا و رستوران ها این محصول به عنوان ماده غذایی اصلی به شمار می رود. برنج محصولی است که در زمره خشکبار قرار می گیرد و به همین دلیل ماندگاری بالایی دارد. همچنین این ماده غذایی پس از پخت کیفیت بالایی به خود می گیرد ( البته از نوع مرغوب آن مثل برنج هاشمی و صدری ) و به همین دلیل می توان تا چندین روز پس از پخت آن را مصرف کرد. همیشه بحث مصرف و یا گرم کردن مجدد غذاهای مانده مورد نقد پژوهشگران و جامعه پزشکی بوده و درباره مصرف و یا عدم مصرف این غذاها اختلاف نظراتی وجود دارد.
3 سال پیش در تاریخ 1399/11/06 منتشر شده است.
142 بـار بازدید شده
... بیشتر