بلانچ کردن نخود فرنگی بدون تغییر رنگ #فریز کردن نخود فرنگی
2.4 هزار بار بازدید -
2 ماه پیش
-
بلانچ کردن روش برای نگهداری
بلانچ کردن روش برای نگهداری سبزیجات به مدت طولانی بدون تغییر رنگ است .
روش بلانچ نخود فرنگی
ابتدا نخود فرنگی را از غلاف جدا کنید.
داخل قابلمه ای آب بریزید.
آب که به جوش آمد نخود فرنگی ها را اضافه کنید و بعد از به جوش آمدن دوباره آب اجازه دهید تا نخود فرنگی ها به مدت ۳ دقیقه داخل آب قل بخورد.
نخود فرنگی ها را آبکش کنید و بلافاصله به ظرف حاوی آب و یخ منتقل کنید و بعد از ۳ دقیقه آبکش کنید.
نخودها را روی پارچه ای پهن کنید تا خشک شود .
نخودها را داخل پلاستیک بسته بندی کنید و در فریزر بگذارید.
2 ماه پیش
در تاریخ 1403/02/13 منتشر شده
است.
2,437
بـار بازدید شده