آموزش فرنی سه رنگ با مهناز

MahnazJalaei
MahnazJalaei
26 بار بازدید - 3 ماه پیش - توضیحات رو کامل بخونید که
توضیحات رو کامل بخونید که پر از نکته اس فرنی سه رنگ آرد برنج دانه ریز: ۴ قاشق غذاخوری سر پر شیر سرد پرچرب: ۴ پیمانه شکر: ۸ قاشق غذاخوری وانیل: نصف قاشق چایخوری پودر کاکائو: ۱ قاشق چایخوری زعفران: ۲ قاشق چایخوری خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم گلاب: ۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه شیر سرد، آرد برنج، شکر و وانیل رو داخل قابلمه ریخته و با همزن دستی مخلوط میکنیم تا آرد گلوله نشه و داخل شیر حل بشه. بعد روی حرارت خیلی ملایم میذاریم و مدام هم میزنیم تا فرنی غلیظ بشه و بوی خامی آرد گرفته بشه. بعد از حدود نیم ساعت فرنی غلیظ میشه. بهش خامه صبحانه و گلاب رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم یکدست بشه. بعد از روی حرارت برمیداریم. حدود ۴۰ دقیقه طول میکشه با حرارت خیلی کم تا فرنی آماده بشه. نذارید خیلی غلیظ بشه چون بعد از سرد شدن سفت تر میشه. فرنی رو بلافاصله تو سه ظرف میریزیم و سه قسمت میکنیم و سریعا هم میزنیم تا رویه نبنده. به یکی از ظرفا دو قاشق زعفران غلیظ و به یک ظرف دیگه پودر کاکائو رقیق شده با یک قاشق آب اضافه میکنیم. سه رنگ فرنی با طعم های کاکائویی، زعفرانی و وانیلی داریم. تند تند فرنی رو هم میزنیم تا رویه نبنده ولی کمی خنک بشه. وقتی از داغی افتاد به ترتیب دلخواه و به یک اندازه داخل لیوان یا کاسه میریزیم و روی سطح میکوبیم تا صاف بشه، میذاریم تو محیط کمی رویه ببنده تا لایه ی بعدی رو میریزیم قاطی نشه. بعد لایه ی بعدی رو با احتیاط و قاشق قاشق میریزیم و مجددا میذاریم تا کمی رویه ببنده و بعد لایه ی آخر رو میریزیم. درطول مراحل مدام فرنی هایی که داخل ظرف نریختیم رو هم میزنیم تا رویه نبنده. وقتی لایه ی آخر رو ریختیم میذاریم یخچال تا کاملا خنک بشه، بعد از چند ساعت از یخچال خارج کرده و تزیین میکنیم. فرنی باید غلظتش مثل فیلم باشه. اگه رقیق باشه نمیشه سه رنگ کرد و لایه ها قاطی میشن و اگه غلیظ تر باشه، بعد از سرد شدن ترک میخوره و قشنگ نمیشه. اینقد این فرنی خامه ای خوشمزس که از خوردنش سیر نمیشید‌. اگه شیر پرچرب محلی باشه خیلی خامه ای تر و خوشمزه تر میشه @mahnazjalaei #فرنی #فرنی_سه_رنگ #فرنی_آردبرنج #فرنی_خامه_ای
3 ماه پیش در تاریخ 1403/01/16 منتشر شده است.
26 بـار بازدید شده
... بیشتر