دسر خانگی فرانسوی کلافوتی گیلاس مرحله به مرحله با تمام نکات

278 بازدید
بیشتر
آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
مواد لازم: آرد سفید قنادی ۱ لیوان دسته دار فرانسوی بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری نمک ۱ پنس گیلاس بدون هسته ۱ لیوان تخم مرغ ۳ عدد ...
مواد لازم: آرد سفید قنادی ۱ لیوان دسته دار فرانسوی بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری نمک ۱ پنس گیلاس بدون هسته ۱ لیوان تخم مرغ ۳ عدد وانیل ۱ قاشق چای خوری شکر نصف ليوان شیر نصف لیوان خامه صبحانه ۱۰۰ گرم کره کمی برای چرب کردن ظرف شکر ۱ ق غ برای ته ظرف طرز تهیه: شکر ،شیر ، تخم مرغ ، خامه و وانیل را بهم میزنیم تا مایه ما یکدست بشه. بعد آرد و بیکینگ پودر و نمک روی مواد میریزیم و مجدد بهم میزنیم تا کاملا مواد یکدستی داشته باشیم. ظرف نشکن را با کره چرب کنید.ظرف پیرکس به قطر ۲۵ سانته.روش ۱ ق غ شکر بریزید. حالا گیلاس های بدون هسته را داخل ظرف پیرکس میچینیم و بعد مایه کیک را روی گیلاس ها میریزم . به مدت ۴۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار میدیم.بعد از پخت گریل(المنت بالایی)میزنیم تا روی کلافوتی ما طلایی بشه .بعد به دلخواه با پودر شکر تزئین میکنیم. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما https://t.me/ashpazibanarges20 لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20 عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک https://youtube.com/@ashpazinarges1017 برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین https://www.aparat.com/ashpazinarges‌ دوستای عزیزم،ممنون میشم  به لینک  کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید https://rubika.ir/ashpazinarges20‌

همه توضیحات ...