خورش قیمه مجلسی | غذای اصیل ایرانی

رسپیدون | آموزش آشپزی
رسپیدون | آموزش آشپزی
13.9 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - RecipedooonE26 سلام سلام جای یک
RecipedooonE26 سلام سلام جای یک خورش قیمه مجلسی در رسپیدون خالی بود این دستور یکی از بهترین و خوشمزه ترین قیمه هایی میشه که تا حالا خوردید حتما امتحانش کنید. ----------------------------------------------------------------------------- گوشت گوسفندی به میزارن لازم ۲ عدد پیاز بزرگ دو قاشق غذاخوری رب ۲ عدد لیمو امانی نمک به میزان لازم به ازای هر نفر ۳۰ الی ۵۰ گرم لپه ½ قاشق غذاخوری فلفل سیاه ۱ قاشق غذاخوری زرد چوبه چوب دارچین ۳ عدد کوچک ۱ قاشق غذاخوری گلاب زعفران دم کرده ----------------------------------------------------------------------------- پیاز نگینی خرد شده رو به روغن اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم تا سبک بشه؛ گوشت ها رو اضافه می کنیم و بازم تفت میدیم تا رنگ گوشت کاملا تغییر کند؛ زردچوبه چوب دارچین و فلفل سیاه رو اضافه کرده سپس آب جوش رو به گوشت ها اضافه می کنیم و اجازه میدیم خوب بپزه. لپه ها و نصف یک پیاز نگینی شده رو در قابلمه قرار میدیم و آب سرد رو بهشون اضافه می کنیم و اجازه میدیم لپه بپزه (حرارت رو زمانی خاموش می کنیم که خیلی کم زمان مونده باشه تا پخت کامل لپه) برای درست کردن سس قیمه باز هم پیاز ها رو در روغن ریخته و خوب تفت میدیم و اجازه میدیم کمی طلایی بشه بهش رب گوجه فرنگی رو اضافه میکنیم و رب رو در روغن حل میکینیم؛ حواستون باشه رب رو کم کم اضافه کنید زمانی که رب خوب سرخ شد زعفرون و گلاب رو هم اضافه کرده و سس رو از روی حرارت بر میداریم. لپه ها ی پخته شده رو از صافی رد میکنیم؛ لپه ها و سسی که درست کردیم رو به گوشت های پخته شده اضافه میکنیم و اجازه میدیم حدود ۲۰ الی ۳۰ دقیقه مواد با هم بپزند قبل از ۲۰ دقیقه آخر لیمو امانی رو اضافه کنید (میتونید از پرک لیمو امانی هم استفاده کنید) در این بین نمک رو هم اضافه میکنیم. نوش جونتون ----------------------------------------------------------------------------- Credit:@secrets_of_cooking11
3 سال پیش در تاریخ 1400/05/15 منتشر شده است.
13,968 بـار بازدید شده
... بیشتر