کارگاه آموزش حرفه ای مستر شف و شف اجرائی فست فود /بیسترو فود ها

موسسه هتلداری آفتاب پارسه
موسسه هتلداری آفتاب پارسه
______ پاره ای از موارد آموزش کل دوره: . ️آموزش کلیه مهارت های آشپزی از پایه تا پیشرفته جهت تسلط علمی و عملی . اصول تهیه خوراک ...
______ پاره ای از موارد آموزش کل دوره: . ️آموزش کلیه مهارت های آشپزی از پایه تا پیشرفته جهت تسلط علمی و عملی . اصول تهیه خوراک های مونوپورشن(فینگر فود ها و خوراک های لقمه ای) اصول تهیه سالاد ها و سس های کلاسیک سالاد و پایه تولید و تهیه سوپ ها خوراک ایتالیایی(پاستاهای دست ساز و سس های کلاسیک ایتالیایی) پیتزاها و خمیر های کلاسیک خوراک های بین الملل مرغ و ماکیان و گوشت های قرمز(استیک ها) خوراک های سوخاری و روش های سوخاری کردن استیک ها و سس ها مخصوص سرو فراورده های گوشتی (سوسیس و کالباس دست ساز) صبحانه های ملل ساندویچ ها و سس های مخصوص تحلیل روش کار و هزینه ها و مواد اولیه جهت کاهش قیمت مطالب علمی فرمول نویسی صحیح دستورات غذایی (برگرها و .....) کلیه دروس تئوری بین المللی اجرائی در خدمات غذایی حفظ کیفیت و ذائقه پذیری . inنکته اجرایی : این دوره تخصصی در برگیرنده تمام نکات و مهارت های لازم یک سرآشپزیا علاقه مندان به هنر آشپزی در این قسمت خدمات غذایی می باشد. مدرس دوره :گروه اساتید __________ تاریخ کارگاه : شنبه 10 اردیبهشت 1401 ساعت کلاس: ساعت 15 الی 17 شیوه اجرایی کلاس: عملی، حضوری نحوه آموزش دوره: Workshop >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> نوع گواهینامه پایان دوره:  دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان)  گردشگری: وزارت میراث فرهنگی  کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان) .... جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید. نشانی ما: چمران - محمودیه - کوچه ۱ تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲ شماره تماس ما در دانشگاه شیراز 36132685 ______________

همه توضیحات ...