کارگاه آموزش حرفه ای مستر شف و شف اجرائی فست فود /بیسترو فود ها
______
پاره ای از موارد آموزش کل دوره:
.
️آموزش کلیه مهارت های آشپزی از پایه تا پیشرفته جهت تسلط علمی و عملی
.
اصول تهیه خوراک های مونوپورشن(فینگر فود ها و خوراک های لقمه ای)
اصول تهیه سالاد ها و سس های کلاسیک سالاد و پایه تولید و تهیه سوپ ها
خوراک ایتالیایی(پاستاهای دست ساز و سس های کلاسیک ایتالیایی)
پیتزاها و خمیر های کلاسیک
خوراک های بین الملل مرغ و ماکیان و گوشت های قرمز(استیک ها)
خوراک های سوخاری و روش های سوخاری کردن
استیک ها و سس ها مخصوص سرو
فراورده های گوشتی (سوسیس و کالباس دست ساز)
صبحانه های ملل
ساندویچ ها و سس های مخصوص
تحلیل روش کار و هزینه ها و مواد اولیه جهت کاهش قیمت
مطالب علمی فرمول نویسی صحیح دستورات غذایی (برگرها و .....)
کلیه دروس تئوری بین المللی اجرائی در خدمات غذایی
حفظ کیفیت و ذائقه پذیری
.
inنکته اجرایی : این دوره تخصصی در برگیرنده تمام نکات و مهارت های لازم یک سرآشپزیا علاقه مندان به هنر آشپزی در این قسمت خدمات غذایی می باشد.
مدرس دوره :گروه اساتید
__________
تاریخ کارگاه : شنبه 10 اردیبهشت 1401
ساعت کلاس: ساعت 15 الی 17
شیوه اجرایی کلاس: عملی، حضوری
نحوه آموزش دوره: Workshop
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
نوع گواهینامه پایان دوره:
دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان)
گردشگری: وزارت میراث فرهنگی
کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان)
....
جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.
نشانی ما: چمران - محمودیه - کوچه ۱
تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲
شماره تماس ما در دانشگاه شیراز 36132685
______________
همه توضیحات ...