شیرینی ناپلئونی - هنرستان گلنان

521 بار بازدید - 2 سال پیش - این محتوا به سفارش موسسه
این محتوا به سفارش موسسه فردوس ماندگار صدرا به جهت آموزش هنرجویان رشته نان ، شیرینی و شکلات هنرستان های سراسر کشور تهیه شده است . استفاده از این محتوا در دیگر رسانه ها با ذکر منبع ، بلامانع است. شماره تماس موسسه فردوس ماندگار صدرا : 02144163014 https://golnan-sch.com/ https://www.instagram.com/golnanpuratos.school/ --------------------------------------------- خمیرمیلفوی یا هزارلا یا فونتیه یا خمیر شیرینی ناپلئونی شیرینی ناپلئونی (به انگلیسی: Napoleon) یا میل‌فُی (به فرانسوی: Mille-feuille) (فراگویی فرانسه: /mil fœj/) در زبان فرانسوی به معنای هزار برگ، نوعی پای یا شیرینی سه لایه با منشأ و تاریخچه فرانسوی است. میل‌فُی نام اصلی این شیرینی در فرانسه است. اما فرانسوی‌ها به آن ناپلئون نیز می‌گویند و در بسیاری از کافه‌های فرانسه به این نام فروخته می‌شود. ناپلئونی در برخی از کشورها مانند ژاپن در گروه پای‌ها طبقه‌بندی شده‌است و در برخی دیگر از کشورها در گروه شیرینی‌ها قرار دارد. ناپلئونی از خمیری به نام خمیر هزارلا که خاستگاه قدیمی فرانسوی دارد درست می‌شود. به‌طور سنتی در میان لایه‌های این خمیر کرم کاستارد فرانسوی قرار دارد و سطح بالایی آن با پودر قند پوشانده می‌شود. همچنین ممکن است بجای کرم کاستارد، خامه زده شده یا مربا یا دیگر مواد نیز استفاده شود. همچنین گاهی برای پوشاندن سطح بالایی موادی مانند شکر قنادی، کاکائو، آجیل پودرشده یا آیسینگ به صورت راه‌راه یا نقش‌های نامنظم به رنگ قهوه‌ای و سفید استفاده می‌شود. در کتاب‌های متعدد آشپزی فرانسوی، حداقل از قرن شانزدهم میلادی، همه مواد لازم برای تهیه شیرینی ناپلئونی وجود داشته و شیرینیِ لایه ای شبیه به شیرینی ناپلئونی امروزی در فرانسه تولید می‌شده، اما تاریخ دقیق اولین پخت شیرینی ناپلئونی در فرانسه به‌طور دقیق مشخص نیست. در ادبیات «روسی»، اولین بار در نیمه اول قرن نوزدهم، از کیکی فرانسوی با عنوان Наполеон (شیرینی ناپلئونی) نام برده شده‌است. این شیرینی فرانسوی در زمان برگزاری جشن صدمین سالگرد پیروزی روس‌ها بر ناپلئون در جنگ Patriotic War (سال ۱۸۱۲)، بین عموم مردم روسیه محبوبیت بسیار ویژه ای پیدا کرد. روس‌ها در طی برگزاری این جشن در سال ۱۹۱۲، شیرینی مثلثی لایه ای بنام bicorne را دقیقاً با استفاده از دستور پخت شیرینی ناپلئونی فرانسوی طراحی کردند که شبیه کلاه‌هایی بود که در دهه ۱۸۷۰ میلادی به صورت یونیفرم نظامی افسران اروپایی و آمریکایی استفاده می‌شد. لایه‌های زیاد این کیک برای روس‌ها سمبل ارتش ناپلئون بناپارت بود که در جنگ‌های ناپلئونی به رهبری شخص ناپلئون هدایت می‌شد. خرده شیرینی‌های روی این کیک، می‌توانست سمبلی از برف در روسیه باشد که روس‌ها را در دفع حمله ناپلئون یاری کرد. مواد تشکیل دهنده : آرد 1000 گرم - نمک 18 گرم – شکر 70 گرم – کره یا روغن مایع 40 گرم – آب 450 الی 500 گرم آریبا پاف برای لایه گذاری ، 25 الی 30 درصد وزن خمیر کمی پودر قند و خلال پسته برای دکور
2 سال پیش در تاریخ 1400/12/11 منتشر شده است.
521 بـار بازدید شده
... بیشتر