طرز تهیه کاپ کیک/کاپ کیک وانیلی مخصوص مجالس و تولدها/کاپ کیک
کاپ کیک یکی از انواع زیبا و فانتزی کیک است که به صورت تک نفره سرو میشود و در شیرینی فروشیها با اشکال و طعمهای متنوع تولید میشود.
برای درست کردن کیک مواد اولیه را به دمای محیط برسانید؛ بنابراین سعی کنید حداقل نیم ساعت قبل از شروع همه مواد را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید به دمای محیط برسند.
معمولاً درجه حرارتی که در دستورها گفته میشود، بر مبنای فر برقی است. اگر از فر گازی استفاده میکنید، دما را بین ۱۰ تا ۲۰ درجه سانتیگراد بیشتر بگذارید. اما دمایی که گفته میشود، باز هم به فر شما بستگی دارد. باید قلق فر دستتان بیاید. با چند بار امتحان کردن متوجه دما و مدت زمان پخت خواهید شد.
قبل از شروع به کار فر را روشن کنید؛ چون برای تهیه هر نوع کیک یا شیرینی باید فر را از قبل روشن کنید تا موقعی که خواستید کیک را در فر بگذارید، فر کاملاً گرم شده باشد.
یک نکته خیلی مهم که در پخت انواع کیک باید رعایت کنید، این است که در فر را قبل از ۳۰ دقیقه به هیچ عنوان باز نکنید. اگر این کار انجام دهید، تمام زحمات شما هدر میرود؛ زیرا کیک شما پف نمیکند..
کاپ کیک را میتوانید در قالبهای کاغذی مخصوص کاپ کیک نیز تهیه کنید. این قالبها نیازی به فنجان ندارند و به خودی خود سفت و محکم هستند.
مواد مورد نیاز:
4عددتخم مرغ
240 گرم آرد گندم سفید
200گرم شکر
150گرم روغن مایع
200آب یاشیر
نصف قاشق مرباخوری وانیل
یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
چند عدد قالب کاپ کیک یا فنجان
900گرم خامه قنادی(سلیقه ای)
دمای فر 170درجه
ومدت زمان 30دقیقه
#کاپ_کیک
#کیک_فنجانی
#کاپ_کیک_مجلسی
#کاپ_کیک_تولد
#اپارات
همه توضیحات ...