طرز تهیه کیک شکلاتی کافی شاپی

نان و کیک با سمیرا
نان و کیک با سمیرا
اگر تا حالا طعم شکلات‌ و پرتقال رو تا حال تجربه نکردین حتما این کیک رو درست کنید فوق‌العاده اس اگر هم امتحان کردین که ...
اگر تا حالا طعم شکلات‌ و پرتقال رو تا حال تجربه نکردین حتما این کیک رو درست کنید فوق‌العاده اس اگر هم امتحان کردین که می دونید ترکیب شکلات و پرتقال چقدر خاص و خوشمزه پس حتما این کیک درست کنید و از خوردنش لذت ببرین مواد لازم کیک شکلات و پرتقال مواد لازم زست پرتقال (پوست دوتا پرتقال رو با زست گیر بگیردید و به شکر اضافه کنید ) اگر زست گیر ندارید از رنده استفاده کنید یعنی پوست پرتقال رو رنده کنید فقط قسمت نارنجی رنگش رو رنده کنید نه قسمت سفیدش رو شکر سفید ۱۵۰ گرم شکر قهوه ای ۵۵ گرم آرد۲۲۰گرم پودر کاکائو ۴۵ گرم تخم مرغ ۲ عدد روغن ۱۲۰ گرم ماست یونانی ۲۴۰ گرم شکلات خورد شده ۱۰۰ گرم (اگر شکلات پرتقالی در دست رستون بود استفاده کنید اگر هم نه از شکلات شیری استفاده کنید ) بکینیگ پودر ۱ق چ خ نمک ۱/۲ق چ خ دمای فر ۱۸۰ درجه زمان پخت ۵۰ تا ۴۵ دقیقه برای گاناش خامه ۱۲۰ گرم شکلات ۷۰ گرم (تا ۱۰۰ گرم هم میتونید خامه استفاده کنید اما گاناش تون کمی سفت تر میشه ) کره یک ق چ خ طرز تهیه گاناش خامه رو بزارید روی حرارت ملایم وقتی از بغل ها جوش ریز زد شکلات رو اضافه کنید هم بزنید تا شکلات با حرارت خامه ذوب شود و در آخر کره را اضافه کنید و روی گاناش رو با کیسه فریزر بپوشنید و اجاز بدین خنک بشه و بعد روی کیک استفاده کنید نکته :من بعد از اینکه شکلات رو به خامه اضافه میکنیم ححرارت رو خاموش میکنیم و انقدر با هم میزنم تا شکلات با حرارت خامه ذوب و مخلوط بشه امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرین اگر سوالی بود در خدمتم ️

همه توضیحات ...