طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان شیرازی تابه ای

1,258 بازدید
بیشتر
آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
مواد لازم: برنج ۳ لیوان ماست چکیده یا خامه ای ۶ قاشق غذاخوری زعفران خیلی غلیظ ۴ قاشق غذا خوری سینه مرغ یا ران مرغ دو عدد پی ...
مواد لازم: برنج ۳ لیوان ماست چکیده یا خامه ای ۶ قاشق غذاخوری زعفران خیلی غلیظ ۴ قاشق غذا خوری سینه مرغ یا ران مرغ دو عدد پیاز ۱عدد نمک ،زرد چوبه ، دارچین،فلفل به میزان لازم گلاب ۲ قاشق غذا خوری پودر هل نصف ق چ زرشک ۶ ق غ برای داخل ته چین زرشک،خلال بادام و خلال پسته به دلخواه برای تزئین روغن به میزان لازم روغن نصف لیوان برای مایه ته چین تخم مرغ ۲تا زرده و ۱ دونه کامل بادمجان بزرگ ۲ عدد طرز تهیه: داخل قابلمه آب و مقداری نمک بریزید.روی حرارت بزارید تا بجوش بیاد.برنج رو از چند ساعت قبل بخیسانید و به آب در حال جوش اضافه کنید. برنج را یه کم زنده تر آبکش کنید و بزارید کنار خنک بشه . ۶ ق غ زرشک را با مقداری روغن سرخ کرده و کنار میزاریم . مرغ را با پیاز ، نمک،فلفل،زردچوبه،چوب دارچین و ۱ لیوان آب بزارید به مدت ۱ ساعت بپزه و وقتی خنک شد ،ریش کنید بادمجان ها را پوست بگیرید و بهش نمک بزنید. نیم ساعت بزارید کنار و بعد در روغن سرخ کنید. احتیاجی نیست که بادمجان ها بپزند. همینکه دو طرفش سرخ بشه کافیه.چون در حین پخت ته چین،می‌پزند. تو کاسه بزرگ، ۲ تا زرده و ۱ دونه تخم مرغ کامل رو خوب با گلاب وپودر هل و زعفران هم بزنید (این مرحله خیلی مهمه )بوی زهم تخم مرغ با پودر هل و گلاب و زعفران کامل گرفته میشه،ماست و نمک را اضافه و هم میزنیم ونصف لیوان روغن می‌زنیم. بعد همه مواد را به برنج اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.کف تابه روغن بریزید و نصف برنج داخلش ریخته و با قاشق خوب فشرده کنید ،بادمجان سرخ شده را ، روی برنج خوب پخش می کنیم ،دقت کنید از دیواره تابه فاصله داشته باشه تا نسوزه .مرغ های پخته ریش ریش شده را بزارید.شش قاشق زرشک سرخ شده را روش بریزید. باقی برنج را میریزیم و دوباره خوب با قاشق فشرده می کنیم.با شعله کم روی گاز بزارید.یه طرفش رو به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا طلائی بشه.برگردونید وبه مدت ۲۰ دقیقه دیگه،تا طرف دیگه هم طلائی بشه. تو تابه دو طرفه که بر گردونید،هر دو طرف کاملا برشته میشه.در آخر به دلخواه با زرشک سرخ شده ،خلال بادام و خلال پسته تزئین کنید و سرو کنید. نوش جان

همه توضیحات ...