کوکی مونستر (monster)

آشپزی با ماهپری
آشپزی با ماهپری
️برای این کوکی هز،ینه نکن️ بیا تا را،یگان یادت بدم کوکی مونستر (monster) شکر قهوه ای 53 گرم شکر سفید 50 گرم کره 57 گرم تخم مرغ ...
️برای این کوکی هز،ینه نکن️ بیا تا را،یگان یادت بدم کوکی مونستر (monster) شکر قهوه ای 53 گرم شکر سفید 50 گرم کره 57 گرم تخم مرغ 1 عدد وانیل 1 ق چ رنگ ژله ای آبی خوراکی 1/4 ق چ آرد 200 گرم ( کم کم اضافه کنید) بیکینگ پودر 1/2 ق چ پر جوش شیرین 1/2 ق چ نمک 1/4 ق چ شکلات چیپسی نسوز 1/4 ق چ شکلات چیپسی سفید به دلخواه مقداری بیسکویت کرمدار چند عدد(داخل خمیر) شکلات شیری یا سفید چند عدد ( داخل خمیر) طرز تهیه: کره +شکر قهوه ای و شکر سفید 3 دقیقه هم بزنید بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگه هم بزنید رنگ آبی را اضافه کنید و هم بزنید مواد خشک را ترکیب کنید و طی چند مرحله به مواد اضافه کنید دقت کنید آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نیمه چسبناکی بدست بیاد . بزارید 30 دقیقه یخچال بعد دستکش دست کنید 70 گرم خمیر بردارید و تو دستتون پهن کنید یه شکلات و بیسکویت کرمدار قرار بدین و خمیر را فیکس کنید روش با بیسکویت خرد شده و شکلات نسوز تزئین کنید و داخل سینی کاغذ روغنی قرار بدین و با فاصله کوکی رو بچینید مجدد 30 الی 45 دقیقه بزارید فریزر تا کوکی خنک شود فر با دمای 200 درجه گرم کنید کوکی داخل فر بزارید و سریع دما رو کم کنید و بزارید روی 180 درجه به مدت 15 الی 20 دقیقه بعد بیارین بیرون و اجازه بدین یک ساعت روی سینی بمونه تا خنک شودد

همه توضیحات ...