نان اگردک خانم گل آور
Nan Agerdak - نان اگردک
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
نان اگردک:
نان اگردک یا نان اگرده یک نوع از نانهای محلی است که در نقاط مختلف ایران به شیوههای گوناگون تهیه میشود. این نان مخصوصاً در ماه رمضان در شهر همدان استفاده میشود. مواد این نان را تخممرغ، شیر، شکر، آرد، روغن مایع یا روغن حیوانی، خمیرترش، دارچین، نمک و زردچوبه یا زعفران تشکیل میدهند.
همچنین آگرده یا آکردک شیرینی مخصوص ماسوله در استان گیلان است که مواد آن را کره، پودر قند، آرد برنج خوب شمالی، آرد گندم از نوع سنگک، آرد گندم شیرینی، زنجبیل، زرده
همه توضیحات ...