طرز تهیه کیک شیر داغ به همراه پخت در سولاردام ،فر ، گاز

آشپزی با سولاردام
آشپزی با سولاردام
1.7 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - میتونین داخل این کیک عصرونه
میتونین داخل این کیک عصرونه از کشمش یا گردو هم استفاده کنین مواد لازم : آرد قنادی : یک و سه چهارم پیمانه ( ۲۲۵گرم) تخم مرغ سه عدد شیر سه چهارم پیمانه (۱۷۰گرم) کره ۷۵گرم شکر سه چهارم پیمانه (۱۶۰گرم) بکینگ پودر ۲ ق م وانیل یک چهارم ق م نکات اصلی : 1️آرد و کره را فقط گرم کنید به هیچ عنوان شیر نباید بجوشد 2️در حین اضافه کردن شیر گرم به تخم مرغها به آرامی اینکار رو انجام بدین تا تخم مرغ نبندد 3️حتما قالب رو با کره چرب کنید تا کیک به قالب نچسبد 4️عکس کیک های خوشمزه تون رو برام بفرستین برای پخت در سولاردام:با کانوکشن ۱۸۰ درجه پیش گرمایش کنید،سپس قالب را به همراه سه پایه کوتاه درون دستگاه گذاشته و اینبار با کانوکشن ۱۶۵ درجه به مدت ۳۵تا۴۰دقیقه زمان پخت بدهید برای پخت در فر :یک ربع از قبل گرم کرده سپس در در دمای ۱۷۰درجه و زمان حدود ۴۰-۴۵دقیقه برای پخت روی گاز :شعله پخش کن را با حرارت ملایم گرم کرده بعد قابلمه کیک را روی آن گذاشته به همراه دم کنی ، به مدت یک ساعت زمان بدین و بعد با روش سیخ چوبی پخت کیک را امتحان کنید ****لطفا اگر از آموزش رضایت دارین کانال مارو دنبال کنید تا ویدیو های مربوط به سولاردام رو از دست ندین ****
3 سال پیش در تاریخ 1400/06/17 منتشر شده است.
1,736 بـار بازدید شده
... بیشتر