طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی
153.2 هزار بار بازدید -
4 سال پیش
-
مرغ کامل پاک کرده :1 و
مرغ کامل پاک کرده :1 و نیم کیلو یا سینه مرغ 1 کیلو
پیاز متوسط:1 عدد
برنج:1 کیلو
ماست کیسه ای ترش :850 گرم
زرده تخم مرغ :6 تا 7 عدد
زعفران سائیده:1 ق چ
کره:100 گرم
روغن مایع:1/2 پیمانه
زرشک:100گرم
شکر:2 ق سوپخوری
نمک :به میزان لازم
خلال پسته: به میزان لازم
4 سال پیش
در تاریخ 1399/02/06 منتشر شده
است.
153,208
بـار بازدید شده