طرز تهیه خورشت آلو اسفناج با گوشت
خورشت آلو اسفناج یکی از خورش های سنتی ایرانی است که طعم بسیار لذیذی دارد و یکی از بهترین غذاها برای مهمانی ها و دورهمی ها است. در این ویدئو طرز تهیه خورشت آلو اسفناج با گوشت را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم
گوشت ماهیچه بدون استخوان: ۲۰۰ گرم
اسفناج: ۴۰۰ گرم
آلو بخارا: حدود ۱۵ الی ۱۰ عدد
روغن: به میزان لازم
پیاز: یک عدد متوسط
آبغوره یا آبلیمویا آب نارنج: به مقدار کم
نمک ، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
همه توضیحات ...