با این روش مربا توت فرنگی کپک و شکرک نمی‌زند

940 بازدید
بیشتر
کوکو سیب زمینی
کوکو سیب زمینی
مربا فقط این و دیگر هیچ . سلام سلام️ . مگه داریم از مربا توت فرنگی خوشمزه تر پس تا فصلش تموم نشده درستش کن . حالا تا ی ...
مربا فقط این و دیگر هیچ . سلام سلام️ . مگه داریم از مربا توت فرنگی خوشمزه تر پس تا فصلش تموم نشده درستش کن . حالا تا یادت نرفته سیو کن که درست کنی و اون قلب رو قرمز کن . مواد لازم . توت فرنگی ۱ کیلو شکر ۷۵۰ گرم جوهر لیمو ۱/۲ق چ . طرز تهیه . توت فرنگی ها رو بعد از شستن بهتر با یه دستمال رطوبت رو بگیری و سر سبز رنگش رو جدا کنی توی یه قابلمه لعابی ترجیحا ،لایه به لایه شکر و توت فرنگی رو بریزید ۲۴ ساعت داخل یخچال بزارید بعد از ۲۴ ساعت همین طور که توی فیلم مشخصه ده دقیقه بزارید روی شعله گاز با حرارت متوسط کف روی مربا را بگیرید بعد از ده دقیقه توت فرنگی ها رادر بیاورید ده دقیقه شربت بجوشد دوباره توت فرنگی ها را اضافه کنید ۵ دقیقه آخر جوهر لیمو ریخته و گاز را خاموش کنید . نکته :اگه میخوای شربت هم بگیری مقدار شکر و توت فرنگی رو مساوی بریز با این روش مربا کپک و شکرک نمی‌زند . اسوالی داری توی کامنت بپرس جواب میدهم

همه توضیحات ...