قانون مهم پخت کیک و شیرینی در ماکروفر
460 بار بازدید -
4 سال پیش
-
همون طور که قبلا گفتم
همون طور که قبلا گفتم با هر وسیله ای که توی خونه دارید میتونید کیک بپزید و روشهای مختلف رو هم بهتون آموزش دادم تو این شرایط کرونا که خرید کیک و شیرینی بازاری کم شده خودتون میتونید بهترینش رو درست کنید.
خیلی از هنرجوهای من سال اول کلاس شیرینی پزی ،شیرینی های عیدشون رو با همون ماکروفر و سولاردوم پختن و حتی سفارش هم گرفتن منتظر یک فرگازی و فربرقی خوب نشدن سعی کردن قلق دستگاهشون رو پیدا کنن و از طریق همون درآمدزایی کنند.
برای ماکروفر و سولاردوم و فربرقی حتما قانون کاهش دما رو باید رعایت کنید اما برای تستر باتوجه به قدرت دستگاهتون باید با آزمون وخطا به دمای درست برسید که چه دمایی مناسب پخت کیک و یا شیرینی هست .
4 سال پیش
در تاریخ 1399/06/29 منتشر شده
است.
460
بـار بازدید شده