طرز تهیه کله پاچه
1.5 هزار بار بازدید -
2 سال پیش
-
فقط کافیه یه دست کله
فقط کافیه یه دست کله پاچه تهیه کنید و بعد از شستشوی کامل و یه اب جوشوندن ،با پیاز و سیر و چوب دارچین و برگ بو و نمک و زردچوبه بذارید یه هفت هشت ساعتی خوب بپزه.من از شب قبل کله پاچه رو بار گذاشتم و روی شعله پخش کن و حرارت کم گذاشتم تا صبح حسابی پخت.صبح یه ۱۰ دقیقه قبل از سرو شعله رو بیشتر کردم تا آبش کمی غلیظتر بشه .در نهایت با نون تازه و لیموترش نوش جان کنید
2 سال پیش
در تاریخ 1400/11/15 منتشر شده
است.
1,524
بـار بازدید شده