Dacquoise Recipe |شیرینی لطیفه |شیرینی تر خانگی برای عید نوروز | شیرینی خامه ای

Kitchen_timebysh
Kitchen_timebysh
402 بار بازدید - 3 سال پیش - My youtube channel️ کانال یوتوب
My youtube channel️ کانال یوتوب من️ https://youtu.be/toed34NCtvM مواد لازم برای مرنگ: سفیده ی تخم مرغ (در دمای اتاق) ۷۰گرم شکر ۲۵گرم وانیل اکستراکت ۱/۲ قاشق چایخوری مواد لازم برای شیرینی لطیفه: پودر بادام ۷۰گرم پودر شکر ۵۰گرم آرد کیک ۲۵گرم مواد لازم برای لایه ی میانی لطیفه: خامه ی قنادی ۱۵۰گرم پودر شکر ۱۵گرم *در فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۲ دقیقه بپزید
3 سال پیش در تاریخ 1399/12/23 منتشر شده است.
402 بـار بازدید شده
... بیشتر