غذاى محلى شمالى ( ميرزاقاسمى )

helen.luxury.reception
helen.luxury.reception
سلام ، لايك و فالو يادت نره ! #ميرزاقاسمى يك غذاى اصيل رشتى #به_سبك_هلن_بانو مواد لازم : بادمجان ريز يا متوسط ؛ ٦ الى ٨ عدد ...
سلام ، لايك و فالو يادت نره ! #ميرزاقاسمى يك غذاى اصيل رشتى #به_سبك_هلن_بانو مواد لازم : بادمجان ريز يا متوسط ؛ ٦ الى ٨ عدد تخم مرغ : ١ عدد سير سرخ شده : دو قاشق غذاخورى روغن ؛ به ميزان لازم زردچوبه ؛ ١ قاشق مرباخورى نمك و فلفل ؛ كمى طرز تهيه : ابتدا بادمجان ها را شسته و با چاقو برشى روى بدنه ى آن ميدهيم بطورى كه نوك چاقو تا طرف مقابل بادمجان برسد ( يعنى بادمجان ها را كامل شكاف ميدهيم ) سپس بادمجان ها را روى شعله ى گاز گذاشته و روى حرارت مستقيم آتش كبابى ميكنيم پس از اينكه مرحله ى كبابى كردن بادمجان ها تمام شد و كمى حرارت بادمجان ها كم شد ، پوست كباب شده ى آنها را جدا ميكنيم ، براى راحتى كار مى توانيم يك كاسه ى كوچكِ آب كنار دستمان بگذاريم و گاهاً دستمان را به آب بزنيم تا ذرات سياه كبابى شده از دستمان به آب منتقل شود سپس بادمجانها را با چاقو به ابعاد كوچكتر تبديل ميكنيم و در حين اين كار ، تخم هاى داخل بادمجان را تا جايى كه امكان دارد ، با دستمان ميگيريم سپس با گوشتكوب بادمجانهاى پخته و كبابى شده را خوب پوره ميكنيم كمى روغن در ماهيتابه ميريزيم و سير سرخ شده را در روغن ريخته و تخم مرغ را درون سير ميريزيم و كمى نمك و فلفل ميزنيم بعد از اينكه سير و تخم مرغ با هم خوب قاطى شدند ، اين مخلوط سير و تخم مرغ را به ظرف ديگرى منتقل ميكنيم بادمجانهاى له شده را درون همين روغن ريخته و زردچوبه را اضافه كرده و تفت ميدهيم و نمك و فلفل را نيز اضافه كرده پس از حدود يك ربع مخلوط تخم مرغ و سير را نيز به بادمجانها اضافه ميكنيم تا مزه ها به خورد هم بروند اگر روغن به خورد بادمجان رفت ، كمى روغن اضافه ميكنيم زمانى كه بادمجانها شروع به روغن پس دادن ميكنند ، كار ما به اتمام ميرسد ميرزاقاسمى را با چلو و اردوهاى ؛ زيتون يا زيتون پرورده يا خيارشور يا ماهى شور و سبزى خوردن و ماست و خيار يا سالاد سرو ميكنند كه البته سليقه اى ميباشد كانال اينستا : helen.luxury.reception

همه توضیحات ...