بشقاب جانبو - پلو کردی، یک غذای کم هزینه و بومی

20,276 بازدید
بیشتر
فروشگاه های زنجیره ای جانبو
فروشگاه های زنجیره ای جانبو
پلو کردی یا پلو سنگ سیر یکی از غذاهای محلی کردستانه. برای درست کردنش نیاز به موارد زیر دارین: - برنج 4 پیمانه - لوبیا قرمز ...
پلو کردی یا پلو سنگ سیر یکی از غذاهای محلی کردستانه. برای درست کردنش نیاز به موارد زیر دارین: - برنج 4 پیمانه - لوبیا قرمز پخته شده 1 پیمانه - لوبیا سبز 1 پیمانه - هویج 2 عدد - سیب زمینی 2 عدد - سینه مرغ چرخ کرده 1 عدد - پیاز رنده شده 1 عدد - کاکوتی 1 قاشق غذاخوری - پودر سیر به میزان لازم - نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه به میزان لازم - روغن به میزان لازم طرز تهیه: سینه مرغ چرخ کرده رو با پیاز رنده شده و آب گرفته به همراه نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه، زردچوبه و کمی پودر سیر مخلوط کنین و ورز بدین، بعد مواد رو شکل بدین و اندازه گردو تقسیم کنین و یک ساعت در یخچال قرار بدین. لوبیا سبز، هویج و سیب‌زمینی رو خرد کنین و لوبیا قرمز رو اضافه کنین و تفت بدین، وقتی کمی تفت دادین نمک و کاکوتی رو اضافه کنین و در آخر آب رو به موادتون اضافه کنین و بذارین کمی روی شعله ملایم بپزه. کوفته‌هاتون رو سرخ کنین و به همراه برنج به باقی موادتون اضافه کنین، آب برنج رو اندازه کنین و بذارین بپزه و دم بکشه. پلو کردی شما آماده‌ست! می‌تونین این پلو رو کنار ماست، ترشی و یا سالاد نوش جان کنین! راستی اکثر مواد این پلو رو می‌تونین از جانبو تهیه کنین. این محتوا رو برای دوستانتون هم بفرستید جانبو دوست خانواده www.canbo.ir

همه توضیحات ...