مربا انجیر

10,718 بازدید
بیشتر
Samaneh.shokoufian
Samaneh.shokoufian
مربا انجیر زعفرونی اسلاید دوم یه نکته داره ببینم کی حدس میزنه @samaneh.shokoufian @samaneh.shokoufian ️مواد لازم: انجیر ۱کیل ...
مربا انجیر زعفرونی اسلاید دوم یه نکته داره ببینم کی حدس میزنه @samaneh.shokoufian @samaneh.shokoufian ️مواد لازم: انجیر ۱کیلو شکر ۸۰۰ گرم آب ۲ لیوان سرخالی گلاب ۱قاشق غذاخوری هل سبز ۳ عدد زعفران دمکرده 2 قاشق غذاخوری جوهر لیمو نوک چاقو(زمانی که زیر مربا خاموش شد،اضافه بشه) نکات مربای انجیر ۱_بهتره از انجیر زرد استفاده کنید،چون از انجیر سیاه خوش طعم تر وخوشرنگتره ۲_مقدار پخت انجیر،با درب بسته به میزان رسیده بودن انجیر بستگی داره،هر چه انجیر رسیده تر ونرمتر باشه مقدار پخت کمتره ۳_اگه انجیر کال تره،آب بیشتری بریزید،حدود (نصف لیوان) ۴_بعد از زیاد کردن شعله برای رسیدن مربا به غلظت،مورد نظر مربا کف میکنه وامکان سر رفتن هست ۵_برای رنگ گرفتن وطلایی شدن مربای انجیر ،حتماً درب قابلمه را در زمان پخت بذارید ۶_برای عطر مربا،بعد از اینکه درب قابلمه را برداشتیم میتونید از گلاب،هل،دارچین استفاده کنید ۷_اگر دارچین استفاده میکنید،کم بریزید،که رنگ مربا تیره نشه،من فقط گلاب وهل اضافه کردم ۸_نوک چاقو هم جوهر لیمو بریزید،زیاد نباشه که مرباتون ترش میشه،این باعث شکرک نزدن مرباتون میشه دوست عزیزم،اگه از اکسپلور این پست رو میبینی،پیج رو فالو کن که کلی آموزشهای عالی براتون دارم،ومن رو همراهی کن @samaneh.shokoufian @samaneh.shokoufian

همه توضیحات ...