طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی مجلسی ( با برنج ) با تمام نکات
مواد لازم :
2عدد فیله مرغ
3قاشق غذاخوری زعفران
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چابخوری پودر پاپریکا
1 قاشق غذاخوری روغن مایع
نصف قاشق چایخوری نمک
50 گرم کره برای روی کباب ها
2قاشق غذاخوری زعفران برای بعد پخت کباب ها
بعد پخت کباب ها باقی زعفران و کره را مخلوط کرده و روی جوجه کباب ها بریزید .
نکته : نمک رو قبل از روغن مایع به جوجه نرنید چون باعث میشه کباب هاتون بعد پخت سفت و خشک بشه . من آبلیمو رو موقع سرو به جوجه کباب ها میزنم اینجوری طعم بهتری داره .
.
به گروه هنر آشپز های ایرانی و آموزش آشپزی در تلگرام ما بپیوندید :
https://t.me/ZibaTabriziGP
.
::عناوین::
- فیلم آموزش طرز تهیه جوجه کباب
- طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی
- طرز تهیه جوجه کباب لاکچری
- طرز تهیه جوجه کباب با سس مایونز
- طرز تهیه جوجه کباب ذغالی
- طرز تهیه جوجه کباب خانگی
- طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی
- طرز تهیه جوجه کباب ساده
- طرز تهیه جوجه کباب سیخی
- طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی رستورانی
- طرز تهیه جوجه کباب لاکچری
- طرز تهیه جوجه کباب خانگی
- فیلم طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی
- فیلم آموزش تهیه جوجه کباب زعفرانی
- طرز تهیه جوجه کباب با زیبا تبریزی
- بهترین جوجه کباب
- طرز تهیه جوجه کباب ترکیه ای
- چطور جوجه کباب درست کنیم
- جوجه کباب با برنج
- جوجه کباب با پلو
همه توضیحات ...