طرز تهیه ساندویچ مرغ ترد | برگر مرغ

آپامووز
آپامووز
65 بار بازدید - 7 ماه پیش - این ساندویچ های مرغ خانگی
این ساندویچ های مرغ خانگی از بیرون ترد، از داخل آبدار و لطیف هستند و با سس خوشمزه سرو می شوند. اگر همبرگر مرغ یا مرغ سوخاری دوست دارید، این دستور غذا شما را خوشحال می کند. برای سس: 1/2 فنجان (125 گرم) سس مایونز 1 قاشق غذاخوری سس تند/سریراچا (اختیاری) نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن 1/2 قاشق چایخوری پاپریکا دودی 1 قاشق چایخوری آب لیمو برای ماریناد مرغ: 2 فنجان (480 میلی لیتر) دوغ 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری پودر سیر 5-6 ران مرغ برای پخت نان: 2 فنجان (250 گرم) آرد 2 قاشق چایخوری نمک 2 قاشق چایخوری پاپریکا دودی فلفل سیاه به مزه 1-2 قاشق چایخوری پودر سیر 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری پودر پیاز برای رویه ها: ترشی کاهو نان های همبرگری در یک کاسه بزرگ دوغ، نمک، پودر سیر را با همزن بزنید. ران های مرغ را اضافه کنید، مطمئن شوید که روی مرغ را پوشانده، با پلاستیک بپوشانید و حداقل 2 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید. 2. پخت نان را آماده کنید: در یک کاسه کم عمق آرد، نمک، پاپریکا دودی، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز را با هم مخلوط کنید. مرغ مرینیت شده را به مخلوط آرد اضافه کنید و بغلتانید تا کاملا آغشته شود. اضافی را از بین ببرید. آنقدر این کار را تکرار کنید تا پوشش تمام تکه های مرغ تمام شود. 3. سرخ کردن: یک قابلمه را با روغن نباتی پر کنید. روغن را تا 350 درجه فارنهایت-375 درجه فارنهایت (175-190 درجه سانتیگراد) گرم کنید. 4. مرغ سوخاری را هر بار 2 تا 3 قطعه داخل روغن داغ بریزید. حدود 6-7 دقیقه سرخ کنید، تا زمانی که روکش قهوه ای طلایی شود و مرغ به دمای داخلی 165 درجه فارنهایت (75 درجه سانتیگراد) برسد. 5. به توری سیمی یا حوله کاغذی منتقل کنید تا تخلیه شود. قبل از سرو اجازه دهید 10 دقیقه بماند. 6. در همین حین سس را درست کنید: در یک کاسه، همه مواد سس را با همزن بزنید.
7 ماه پیش در تاریخ 1402/09/08 منتشر شده است.
65 بـار بازدید شده
... بیشتر