طرز تهیه دونات مرغ ترد با سس سیر

57 بازدید
بیشتر
❤ کافه آموزش و سرگرمی ❤
❤ کافه آموزش و سرگرمی ❤
ادویه مرغ -250 گرم، 2 سینه مرغ -120 گرم، 1 سیب زمینی آب پز -50 گرم (2 قاشق غذاخوری بزرگ) پیاز خرد شده -20 گرم (1 قاشق غذاخوری بز ...
ادویه مرغ -250 گرم، 2 سینه مرغ -120 گرم، 1 سیب زمینی آب پز -50 گرم (2 قاشق غذاخوری بزرگ) پیاز خرد شده -20 گرم (1 قاشق غذاخوری بزرگ) پیاز سبز خرد شده -1 قاشق غذاخوری سیر خرد شده -20 گرم (4 قاشق غذاخوری) خرده نان -2 گرم (4 پنچ) نمک -1 گرم (0.5 قاشق چایخوری) فلفل سیاه سرخ کنید - پودر نشاسته ذرت (می توان از آرد ساده استفاده کرد) -1.5 تخم مرغ -پودرهای سوخاری سس پنیر سیر -34 گرم پنیر (فقط پنیر چدار قابل استفاده است) -40 گرم (2 قاشق غذاخوری بزرگ) سس مایونز -1 قاشق غذاخوری سیر خرد شده -50 گرم (7 قاشق غذاخوری) شیر -5 گرم کره -3 گرم (1 قاشق چایخوری) شکر نکته پنیری که استفاده کردم مخلوطی از پنیر چدار، خامه، موزارلا و گودا بود. -می توانید پنیر مورد نظرتان را با هم مخلوط کنید یا فقط پنیر چدار درست کنید. -اگر مخلوط کن ندارید می توانید سینه مرغ را با چاقو خرد کنید. -اگر آن را در حالتی که با پودر سوخاری پوشانده شده است به صورت یخ زده نگهداری کنید، 1 تا 2 ماه امکان پذیر است. -اگر حدود 70 درصد سرخ کنید و یخ زده نگه دارید تا 6 ماه امکان پذیر است. (وقتی خوردید می توانید دوباره سرخ کنید) -سس پنیر باقیمانده را در صورتی که به صورت یخ زده نگهداری کنید، حدود 1 ماه قابل نگهداری است.

همه توضیحات ...