دستور تهیه شیرینی فوق العاده نرم لرنیو منتشر شده در تاریخ 1403/02/18 مواد مورد نیاز: پودر قند: (100 گرم) روغن نیمه جامد: (100 گرم) پودر هل: 2 گرم روغن مایع: (25 گرم) آرد: (170 گرم) پخت: 170 درجه 15 ... مواد مورد نیاز: پودر قند: (100 گرم) روغن نیمه جامد: (100 گرم) پودر هل: 2 گرم روغن مایع: (25 گرم) آرد: (170 گرم) پخت: 170 درجه 15 دقیقه همه توضیحات ... #غذا_و_نوشیدنی #کیک_و_دسر #دسر_خوشمزه #آموزش_دسر_و_ژله #کیک_و_شیرینی #آموزش_شیرینی_پزی