آموزش طرز تهیه شور خانگی - مطبخ

Matbakh.Att دنبال=دنبال
Matbakh.Att دنبال=دنبال
مواد لازم برای تهیه شور خانگی (ظرف ۵ لیتری) گل کلم  میزان دلخواه(من ۷۰۰ گرم ریختم) هویج میزان دلخواه (من۳۰۰گرم ریختم) ک ...
مواد لازم برای تهیه شور خانگی (ظرف ۵ لیتری) گل کلم  میزان دلخواه(من ۷۰۰ گرم ریختم) هویج میزان دلخواه (من۳۰۰گرم ریختم) کرفس میزان دلخواه (من ۴۰۰ گرم ریختم) خیار میزان دلخواه (من ۲۰۰ گرم ریختم) سیر درصورت تمایل( من تقریبا ۶ تا دونه درشت استفاده کردم) ترخون  میزان دلخواه (من تقریبا ۵۰ گرم استفاده کردم) برگ کرفس یه پیشدستی تقریبا فلفل سبز تند درصورت تمایل دوتا دونه نمک به ازای هر لیوان آب ۱ ق غ سرپر سرکه به ازای هر شش لیوان آب نصف لیوان آب کاملا تقریبی هست و به مقدار مواد و ظرف بستگی داره از قبل همه مواد رو شستم و خرد کردم و گذاشتم تا کامل خشک بشن، بعد تو ۱۰ لیوان آب، ۱۰ ق غ نمک و ۱ لیوان سرکه ریختمو گذاشتم تا بجوشه. شروع به جوشیدن که کرد زیرشو خاموش کردم تا یکم از دماش کمتر بشه بعد لایه لایه از سیفیجات ریختم تو ظرف و وقتی پرشد شور آب رو ریختم روش،یکم تکون دادم تا جا به جا بشه و دوباره یه مقدار دیگه شورآب ریختم توش، درشو بستم و گذاشتمش کنار بخاری حدود دوهفته موند و جا افتاد،البته یک روز که گذشت درشو باز کنین و اگه نیاز داشت دوباره شورآب بریزید روش تا کامل روی موادتونو بگیره. بعد از دو هفته هم آمادست، به جای هرکدوم از سیفیجات هرچی بخواین مثل زردک بریزید و نقدارشم کاملا به دلخواه خودتونه. نوش جونتون:)

همه توضیحات ...