آموزش آش کشک برای افطار ایده ماه رمضان
#آش_کشک
#ایده_افطار
#ایده_رمضان
مواد لازم:
نخود نصف لیوان
لوبیا چیتی نصف لیوان
عدس ۱ لیوان
برنج نیم دانه ۱ لیوان
بلغور گندم ۱ لیوان
پیاز ۴ عدد درشت
نعنا خشک ۴ ق غ
سیر ۱ بوته
کشک ۲ لیوان
سبزی آش نیم کیلو(تره،جعفری، گشنیز، اسفناج یا برگ چغندر )
روغن به میزان لازم
نمک،فلفل، زردچوبه به میزان لازم
نعنا داغ،کشک،پیاز داغ برای تزئین
طرز تهیه:
تمام حبوبات و برنج را از شب قبل بخیسانید.
نخود و لوبیا را جداگانه با آب و مقداری نمک به مدت ۲ ساعت بپزید.
داخل قابلمه ای که میخواید آش بپزید،روغن بریزید و روی حرارت بزارید. پیازها را ریز خرد کنید و با روغن سرخ کنید تا طلائی بشه.
سیر رنده شده را اضافه کنید و با پیاز سرخ شده ،تفت بدید.زردچوبه،نعنا خشک و فلفل بریزید و تفت بدید.
عدس،بلغور گندم و برنج را از شب قبل بخیسانید و داخل قابلمه بریزید.آب بریزید و مقداری نمک بریزید.نمک کمتری بریزید ،چون در آخربه آش ،کشک اضافه میکنیم و ممکنه کشک شور باشه.در قابلمه را بزارید و به مدت نیم ساعت بپزید. سپس سبزی آش ، نخود و لوبیای پخته را اضافه کنید.آب نخود و لوبیا را داخل آش نریزید چون رنگ آش تیره میشه. در قابلمه را بزارید و با حرارت کم به مدت ۱ ساعت بپزید .اگر آب آش کم بود،آبجوش اضافه کنید. بعد از ۱ ساعت، کشک را با نصف لیوان آب، رقیق کنید و داخل آش بریزید.از آش بچشید،اگر نمکش کم بود،نمک بریزید. یک ربع دیگه زمان بدید تا آش آماده بشه.
این آش باید غلیظ و جا افتاده باشه.اگر آش ،آبکی بود ،زمان بیشتری روی گاز بزارید تا جا بیفته.
وقتی آش آماده شد داخل ظرف سرو بریزید. اجازه بدید تا رویه ببنده،بعد با پیاز داغ،کشک و نعنا داغ تزئین کنید.
نوش جان
لینک کانال تلگرامی ما
https://t.me/ashpazibanarges20
لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس
http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20
عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک
https://youtube.com/@ashpazinarges1017
برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین
https://www.aparat.com/ashpazinarges
دوستای عزیزم،ممنون میشم به لینک کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید
https://rubika.ir/ashpazinarges20
همه توضیحات ...