پختن ماهی بر روی زغال
برای اینکار باید ابتدا شکم ماهی را شکافته و محتویات شکم آن را خالی کرده و سپس آن را بشوییم. سپس آتش روشن کرده و پس از آنکه شعله آتش مقداری فروکش کرد آن را بر روی آتش بگذاریم. نکته مهم این است که نباید پولکهای ماهی را از پوست آن جدا نمود، وگرنه ماهی خشک میشود. در صورت امکان می توان از یک نی برای دمیدن در آتش استفاده کرد تا صورت به صورت مستقیم با گرمای آتش تماس نداشته باشد. از قوطیهای آلومینیومی نوشابه و مانند آن هم که در همه جا یافت می شود می توان برای جابجایی زغالها استفاده نمود.
همه توضیحات ...