بهترین دستور العمل کیک پنیر نیویورکی :: Cheesecake bar
*** لطفا توجه داشته باشید که من نکات مورد انتظار را به عنوان پی نوشت یادداشت کرده ام.
یه چیزکیک نیویورکی نرم و غلیظ درست کردم.
هر کسی می تواند آن را به راحتی درست کند .
*** توزین به صورت ترازو (گرم)، قاشق برنج (قاشق غذاخوری)، توزین قاشق چایخوری (قاشق چایخوری) است.
[پنکه مربع 19.5 سانتی متر]
ماده 1
-108 گرم کلوچه گندم کامل
-40 گرم کره ذوب شده
ماده 2
- پنیر خامه ای 400 گرم
-200 گرم خامه ترش
-80 گرم خامه سنگین
-1 پیمانه نمک
-80 گرم (8 قاشق غذاخوری) شکر
-2 تخم مرغ (114 گرم)
-15 گرم (1.5 قاشق غذاخوری) آب لیمو
-1 قاشق چایخوری اسانس وانیل
-30 گرم پودر نشاسته ذرت (می توان از آرد نرم استفاده کرد)
نکته
-می توانید به جای خامه ترش ماست یونانی را جایگزین کنید (اما خامه ترش خوشمزه تر است)
-طرز تهیه خامه ترش
(خامه تازه 250 گرم + ماست 80 ~ 90 گرم + 1 قاشق غذاخوری آبلیمو / به مدت 6 تا 9 ساعت در جای گرم تخمیر شده)
-اگر خامه تازه را حذف کنید، ماست ترش مزه می شود (هر طور که دوست دارید انتخاب کنید).
-مقدار شکر خیلی شیرین نیست و فقط خوب است.
-نشاسته ذرت تراکم کیک را افزایش می دهد.
همه توضیحات ...