بهترین دستور العمل کیک پنیر نیویورکی :: Cheesecake bar

29 بازدید
بیشتر
Mrs.ChefFariba (رسپی های ژاپنی)
Mrs.ChefFariba (رسپی های ژاپنی)
*** لطفا توجه داشته باشید که من نکات مورد انتظار را به عنوان پی نوشت یادداشت کرده ام. یه چیزکیک نیویورکی نرم و غلیظ درست کردم. ...
*** لطفا توجه داشته باشید که من نکات مورد انتظار را به عنوان پی نوشت یادداشت کرده ام. یه چیزکیک نیویورکی نرم و غلیظ درست کردم. هر کسی می تواند آن را به راحتی درست کند . *** توزین به صورت ترازو (گرم)، قاشق برنج (قاشق غذاخوری)، توزین قاشق چایخوری (قاشق چایخوری) است. [پنکه مربع 19.5 سانتی متر] ماده 1 -108 گرم کلوچه گندم کامل -40 گرم کره ذوب شده ماده 2 - پنیر خامه ای 400 گرم -200 گرم خامه ترش -80 گرم خامه سنگین -1 پیمانه نمک -80 گرم (8 قاشق غذاخوری) شکر -2 تخم مرغ (114 گرم) -15 گرم (1.5 قاشق غذاخوری) آب لیمو -1 قاشق چایخوری اسانس وانیل -30 گرم پودر نشاسته ذرت (می توان از آرد نرم استفاده کرد) نکته -می توانید به جای خامه ترش ماست یونانی را جایگزین کنید (اما خامه ترش خوشمزه تر است) -طرز تهیه خامه ترش (خامه تازه 250 گرم + ماست 80 ~ 90 گرم + 1 قاشق غذاخوری آبلیمو / به مدت 6 تا 9 ساعت در جای گرم تخمیر شده) -اگر خامه تازه را حذف کنید، ماست ترش مزه می شود (هر طور که دوست دارید انتخاب کنید). -مقدار شکر خیلی شیرین نیست و فقط خوب است. -نشاسته ذرت تراکم کیک را افزایش می دهد.

همه توضیحات ...