آموزش پخت شیرینی شکر پاره
شیرینی شکر پاره آموزش پنجمین شیرینی نوروزی که خودتون میتونین تو خونه هم با فر و هم با قابلمه درست کنین این شیرینی شکر پاره رو حتما دوست میدارید ،
Follow:@ashpazi_fariba_bano
Follow:@ashpazi_fariba_bano
چی لازم داریم
تخم مرغ ۳ عدد(یک زرده رو بردارین برای رومال کردن)
شکر یک لیوان(یک بند انگشت کم کنید)
روغن مایع یک لیوان(۲ بند انگشت کم کنید)
کره ۱۲۵ گرم(می تونید نصف کره نصف روغن جامد استفاده کنید)
آرد سمولینا یک لیوان
آرد شیرینی پزی ۲ تا ۳ لیوان(ممکنه کمتر یا بیشتر ببره تا زمانی که خمیر به دست نچسبه)
وانیل نصف ق م خ
بکینگ پودر یک ق غ خ
برای درست کردن شهد:
۲ نیم لیوان شکر و یک لیوان آب بزارین ۱۰ دقیقه بجوشه بعد ۲ ق غ ابلیمو اضافه کنین بزارین شربت خنک بشه
دمای فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه
Follow:@ashpazi_fariba_bano
Follow:@ashpazi_fariba_bano
همه توضیحات ...