دستور پخت بامیه عراقی همراه با بستنی وانیلی که یک ترکیب پرطرفدار در عراق است

⭐️ دنیای سرگرمی کودک ⭐️
⭐️ دنیای سرگرمی کودک ⭐️
دتلی عراقی با جزئیات یکی از شیرینی های پرطرفدار است. رنگ طلایی و طعم ترد آن باعث می شود که ما عاشق خوردن این شیرینی ها هر روز و ...
دتلی عراقی با جزئیات یکی از شیرینی های پرطرفدار است. رنگ طلایی و طعم ترد آن باعث می شود که ما عاشق خوردن این شیرینی ها هر روز و همیشه باشیم. روش تهیه آن از کشوری به کشور دیگر کمی متفاوت است و نام آن نیز متفاوت است. زمان آماده سازی 5 دقیقه زمان پخت: 13 دقیقه زمان کل: 18 دقیقه مواد لازم 1 لیوان آب ¼ پیمانه روغن نمک 1 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق چای خوری وانیل 1 لیوان آرد قطر طرز تهیه آب، روغن، نمک، شکر را می گذاریم. ، وانیل و آرد را در قابلمه ای می گذاریم و روی آتش می گذاریم و به مدت 3 دقیقه مدام هم می زنیم تا خمیری به دست بیاید. خمیر را روی سطح صافی قرار می دهیم و 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت روی آن می پاشیم و با دست خمیر را می مالیم سپس در کیسه نایلونی می گذاریم و محکم می بندیم سپس یکی از گوشه های آن را برش می زنیم و یک چاپ بلند از خمیر را دراز می کنیم. ، سپس چنگال را از روی خمیر رد کنید تا شکل زیبایی به خود بگیرد. خمیر را به قطعات کوچک برش می دهیم سپس روغن را در قابلمه عمیقی گرم کرده و تفت می دهیم تا رنگ طلایی به خود بگیرد و ترد شود. صدف های شامی را از روغن خوب آبکش می کنیم و در حالی که داغ است مستقیم روی شربت سرد قرار می دهیم و در آب فرو می کنیم و می گذاریم کمی بماند تا تمام تکه ها از شربت گرفته شود سپس از شربت صاف می کنیم. شربت و آماده سرو است. بستنی وانیلی مواد لازم دو و نیم پیمانه شکر. شش فنجان شیر کامل. یک چوب وانیل تازه. زرده شانزده تخم مرغ. دو فنجان خامه تازه. طرز تهیه شیر را با خامه در یک قابلمه فلزی متوسط مخلوط کرده و بگذارید بجوشد سپس چوب وانیل را اضافه کنید. در کاسه ای دیگر، زرده های تخم مرغ را با شکر با چنگال هم بزنید و خوب هم بزنید تا مخلوط کاملا مخلوط شود. یک سوم از مخلوط شیر و خامه را به زرده تخم مرغ اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید. مخلوط تخم مرغ را در قابلمه ای از شیر و خامه بریزید، سپس آن را با سرعت ملایم روی حرارت ملایم هم بزنید تا مخلوط کمی غلیظ شود. قابلمه را از روی آتش بلند کرده و در یک صافی با سوراخ های بسیار کوچک فیلتر کنید. مخلوط صاف شده را در یک کاسه شیشه ای تمیز بریزید. مخلوط را در یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود. مخلوط سرد را با رعایت دستورالعمل های دستگاه داخل بستنی ساز بریزید. بستنی را در ظرف درب دار نگه دارید سپس داخل فریزر بگذارید تا استفاده شود

همه توضیحات ...