اموزش شیرینی عید برای درامد زایی با ارزان ترین مواد
این پستو حتما ذخیره کنید چون دم عید بکارتون میاد بفرس واسه کسایی که دستور شیرینی ساده با مواد کم هزینه ودر دسترس میخوان instagram:cook_alaviii
شیرینی با مغزی حلواشکری
مواد لازم
پودر قند لیوان
کره نرم ۱۲۵گرم
تخم مرغ نصف یک عدد
وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
ارد نشاسته ذرت یک لیوان
آرد شیرینی تقریبا ۸۰گرم
بکینگ پودر یک ق چ
مواد میانی حلوا شکری تقریبا ۲۰۰ گرم
طرز تهیه
پودر قند و کره را با همزن دو دقیقه میزنیم تا کاملا روشن بشه و بعدیک تخم مرغ رو کمی با چنگال بزنید ونصف تخم مرغ رو همراه وانیل اضافه میکنیم و یک دقیقه میزنیم تا جذب بشه ،بعد نشاسته ی ذرت و اضافه میکنیم و با لیسک یا نوک انگشت مخلوط میکنیم تا کاملا جذب مواد بشه و در آخر مخلوط بکینگ پودر وارد اضافه میکنیم و با لیسک با نوک انگشتان مخلوط میکنیم ، آرد و کم کم اضافه کرده تا زمانی که خمیر لطیفی بدست بیادوبدست نچسبه ( من از ۸۰ گرم آرد دستور تقریبا۷۰ گرمشو استفاده کردم)
مراقب باشید این خمیر روتو هیچ مرحله ای زیاد ورز ندین چون کره داره وباگرمای دست کره باز میشه وارد زیاد بخودش میکشه در نتیجه شیرینیتون سفت میشه
خمیر روبه گوله های ده گرمی جدا می کنیم و آن را گرد میکنیم کمی پهن میکنیم و وسطشو گود میکنیم (مطابق فیلم)
حلوا شکری را با پشت چنگال خوب له می کنیم و کمی حلوا شکری وسط خمیر قرار داد و لبه ها ها را بهم می چسباندم ودر دست گوله کرده و با پشت چاقو بصورت بعلاوه خط می اندازیم ( خیلی عمیق نباشد) ودر سینی چیده و با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار می دهیم و بعد از پخت و سرد شدن با شکلات سفید وپودر پسته تزئین می کنیم
برای بنماری کردن شکلات اونو داخل ظرف بریزید (ظرف خیس نباشه)وروی بخار کتری یا سماور بذارید تا شکلات ذوب بشه#شیرینی_خونگی#شیرینی_خشک_نوروزی#شیرینی_خشک_خونگی #شیرینی_آردی#شیرینی_مغزدار#شیرینی_عید#شیرینی_نوروز#شیرینی_شکلاتی#شیرینی_نوروزی#شیرینی_پسته_ای#شیرینی_ساده#شیرینی_ارزان#شیرینی_فوری#شیرینی_پزی#شیرینی_سنتی#شیرینی_مدرن#شیرینی_مدرن_ن
همه توضیحات ...