تهچین مرغ و بادمجان با مهدیس بانو
21 بار بازدید -
4 ماه پیش
-
شما بهش چی میگین شیرازی
شما بهش چی میگین شیرازی پلو یا تهچین مرغ و بادمجون
یه ته چین خوش عطر و خوش طعم که برشته باشه و بدون ذره ای بوی تخم مرغ یک گزینه خیلی مناسب برای مهمونیه، تمام نکاتش هم بهتون گفتم حتما امتحانش کنید
تهچین_مرغ_بادمجان
مواد لازم :
سینه ی مرغ : یک عدد
تخم مرغ : چهار عدد ( دوتا کامل و دو تا زرده )
بادمجان : ۲ تا ۳ عدد
ماست : ترجیحا پر چرب : یک لیوان و نصف
گلاب : ۲ ق غ
زرشک : ۴ تا ۵ ق غ ( مقدارش دلخواه هست می تونید کمتر یا بیشتر بریزید)
پیاز : یک عدد
آبلیمو : بدلخواه ۱ تا ۲ ق غ
زعفران و نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن : یک لیوان
برنج : ۵ پیمانه
حتما برنج و زنده تر بردارید و حتما اجازه بدید سرد بشه و بعد به مایه تهچین اضافه کنید
مقدار تخم مرغ باید نصف بشه نصفش کامل باشه و نصفش فقط زرده یعنی شما اگر تهچینتون نصف یا دو برابر میشه حتما باید نصفش و کامل بریزید نصفش و فقط زرده بریزید
ماستتون سفت باشه و آبکی نباشه
دقت کنید مواد میانی کناره ها نباشه و به دیواره ها نچسبه چون باعث میشه موقع سرو تهچین از وسط نصف بشه و یا موقع در آوردن از قالب تهچین به دو قسمت تقسیم میشه پس حتما دقت کنید
حتما داخل از شعله پخش کن و دمکنی استفاده کنید و به مدت ۴۵ تا یکساعت بپزید.
می تونید در فر هم با دمای ۱۸۰ درجه به مدت یکساعت بپزید
4 ماه پیش
در تاریخ 1402/12/18 منتشر شده
است.
21
بـار بازدید شده