تهچین مرغ و بادمجان با مهدیس بانو

آشپزی با مهدیس
آشپزی با مهدیس
21 بار بازدید - 4 ماه پیش - شما بهش چی میگین شیرازی
شما بهش چی میگین شیرازی پلو یا تهچین مرغ و بادمجون یه ته چین خوش عطر و خوش طعم که برشته باشه و بدون ذره ای بوی تخم مرغ یک گزینه خیلی مناسب برای مهمونیه، تمام نکاتش هم بهتون گفتم حتما امتحانش کنید تهچین_مرغ_بادمجان مواد لازم : سینه ی مرغ : یک عدد تخم مرغ : چهار عدد ( دوتا کامل و دو تا زرده ) بادمجان : ۲ تا ۳ عدد ماست : ترجیحا پر چرب : یک لیوان و نصف گلاب : ۲ ق غ زرشک : ۴ تا ۵ ق غ ( مقدارش دلخواه هست می تونید کمتر یا بیشتر بریزید) پیاز : یک عدد آبلیمو : بدلخواه ۱ تا ۲ ق غ زعفران و نمک و فلفل: به میزان لازم روغن : یک لیوان برنج : ۵ پیمانه حتما برنج و زنده تر بردارید و حتما اجازه بدید سرد بشه و بعد به مایه تهچین اضافه کنید مقدار تخم مرغ باید نصف بشه نصفش کامل باشه و نصفش فقط زرده یعنی شما اگر تهچینتون نصف یا دو برابر میشه حتما باید نصفش و کامل بریزید نصفش و فقط زرده بریزید ماستتون سفت باشه و آبکی نباشه دقت کنید مواد میانی کناره ها نباشه و به دیواره ها نچسبه چون باعث میشه موقع سرو تهچین از وسط نصف بشه و یا موقع در آوردن از قالب تهچین به دو قسمت تقسیم میشه پس حتما دقت کنید حتما داخل از شعله پخش کن و دمکنی استفاده کنید و به مدت ۴۵ تا یکساعت بپزید. می تونید در فر هم با دمای ۱۸۰ درجه به مدت یکساعت بپزید
4 ماه پیش در تاریخ 1402/12/18 منتشر شده است.
21 بـار بازدید شده
... بیشتر