آموزش طبخ لازانیا با فر آلتون

Alton Home
Alton Home
7 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - آموزش لازانیا مواد لازم: گوشت
آموزش لازانیا مواد لازم: گوشت جرخکرده کم چرب ۳۰۰ گرم پیازجه ۱.۲ لیوان نخود فرنگی ۱.۴ لیوان ذرت ۱.۴ لیوان هویج ۱.۴ لیوان خامه صبحانه ۱ بسته پنیر پیتزا لازانیا نمک و فلفل و پودر سیر و پودر آویشن و کمی سماق طرز تهیه: گوشت را تفت می دهیم و در ادامه پیازچه و سبزیجات را اضافه می کنیم و ادویه و را هم به ترکیب مواد اضافه می کنیم و در آخر خامه و هم اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم و ورقه های لازانیا را داخل آب جوش قرار می دهیم و کمی هم روغن می ریزیم و وقتی نرم شد آبکش می کنیم و داخل ظرف مورد نظر اول ورقه لازانیا و بعد مایع گوشتی و کمی پنیر این کار را لایه به لایه تکرار می کنیم و در آخر پنیر پیتزا می ریزیم و روی پنیر و با فلفل دلمه ای رنگی تزئین می کنیم و داخل فر با دمای صدو هشتاد وبا عملکرد طبخ المنت پایین به مدت بیست الی سی دقیقه دقیقه قرار می دهیم برای طلایی شدن پنیر روی لازانیا با مدت ده دقیقه با عملکرد المنت بالا با دمای صدوهشتاد طبخ را انجام می دهیم.
2 سال پیش در تاریخ 1400/12/12 منتشر شده است.
7,019 بـار بازدید شده
... بیشتر