طرز تهیه ترشی لیته بادمجان

37,529 بازدید
بیشتر
میجان فود
میجان فود
آخ نگم از ترشی لیته بادمجون که‌ هر وقت یادش میوفتم اولین چیزی که تو ذهنم میاد عطر و طعم خاص این ترشیه، ترکیب عطر بادمجون کب ...
آخ نگم از ترشی لیته بادمجون که‌ هر وقت یادش میوفتم اولین چیزی که تو ذهنم میاد عطر و طعم خاص این ترشیه، ترکیب عطر بادمجون کبابیش با سبزیجات معطرش دیوونه‌ام می‌کنه️ یکی از ویژگی‌های این ترشی‌ اینه که به محض ترکیب شدن همه ی مواد، آماده سرو هستش و‌ دیگه نیازی نیست که صبر کنین تا ترشی برسه هر وقت که این ترشی رو درست می‌کنم با خودم میگم چقدر خوب که نیاز نیست منتظر باشم تا برسه، چون موقع درست کردنش چنان عطری تو‌ خونه بلند میشه که دیگه واقعا در توانم نیست که صبر کنم آخر فیلمو ببینین انقد عاشق این ترشیم که برنامه ریزی کردم روزی که ترشی رو گذاشتم کنارش قیمه بادمجون هم بپزم تا به محض این که ترشی آماده میشه باهاش بخورم شکمو هم‌‌خودتی حالا شما برام‌ بنویسین که این ترشی با چه غذاهایی خوب میشه؟ . . نکته اول: بهتره به خاطر خوشرنگ تر شدن ترشیتون از سرکه قرمز استفاده نکنید . نکته دوم: درصورت نداشتن سبزی تازه میتونید سبزی خشک رو از عطاری ها تهیه کنید و جایگزینش کنید نکته سوم: ترشی لیته‌ بادمجون تو هر شهری موادش فرق داره، پس میتونین موادش رو به دلخواه خودتون تغییر بدین. مواد لازم برای تقریباً ده کیلو لیته بادمجون: چهار لیتر سرکه سفید سه کیلو بادمجان دویست گرم ساقه و برگ کرفس دویست گرم فلفل دلمه ای سه عدد هویج متوسط سه بوته سیر پنجاه گرم نعنا پنجاه گرم مرزه پنجاه گرم جعفری پنجاه گرم ریحان پنجاه گرم چوچاق دو عدد فلفل تند سه قاشق غذاخوری سر پر گلپر دو قاشق غذاخوری زرد چوبه سه قاشق غذاخوری سر پر نمک سه قاشق غذاخوری سر پر سیاه دانه درصورت استفاده از سبزی خشک: چهارقاشق غذاخوری نعنا خشک چهار قاشق غذاخوری جعفری خشک چهار قاشق غذاخوری مرزه خشک چهار قاشق غذاخوری ریحان خشک چهارقاشق غذا خوری چوچاق خشک

همه توضیحات ...