طرز تهیه ترشی لیته بادمجان فوری آموزش ترشی لیته

34,438 بازدید
بیشتر
آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
#ترشی_لیته_بادمجان #ترشی_لیته_فوری هرکسی به یه روش ،ترشی لیته درست میکنه.بعضی ها بادمجون رو خام رنده می‌کنن.بعضی ها میپزن ...
#ترشی_لیته_بادمجان #ترشی_لیته_فوری هرکسی به یه روش ،ترشی لیته درست میکنه.بعضی ها بادمجون رو خام رنده می‌کنن.بعضی ها میپزن چرخ میکنن یا با گوشتکوب میکوبن یا با چنگال له می‌کنند. بعضی ها کبابی میکنن، ساطوری میکنن . بعضی ها پوست بادمجون رو میگیرن.بعضی ها با پوست میپزن.البته سلیقه ها متفاوته. این سری این مدلی درست کنید ،پشیمون نمیشید سعی کنید از بادمجون بدون تخم استفاده کنید هم میتونید پوست بادمجون رو بگیرید هم با پوست درست کنید مواد لازم بادمجان یک کیلو سیر پنج حبه هویج سه عدد متوسط فلفل دلمه ای یک عدد فلفل تند و تیز قلمی یک عدد گلپر یک قاشق غذاخوری تخم گشنیز یک قاشق غذاخوری زردچوبه یک قاشق چایخوری برای پخت بادمجان و یک قاشق غذاخوری برای داخل ترشی نمک به میزان لازم سرکه یک لیوان +آب ۲ لیوان برای پخت بادمجان سرکه ۳ لیوان برای داخل ترشی(میتونید نصفش رو سرکه بریزید و نصف دیگه رو آب جوشیده سرد) سبزی شامل ترخان ونعنا وجعفری تازه ۶ قاشق غذاخوری اگر سبزی خشک داشتید ۲ قاشق غذاخوری بریزید طرز تهیه: بادمجون ها رو خرد کنید و روش یک لیوان سرکه با دو لیوان آب ویک قاشق نمک و یک قاشق چایخوری زردچوبه بریزید وبزارید رو گاز تا بجوش بیاد. جوش که اومد بادمجون ها رو بزارید به مدت ده دقیقه بپزه .احتیاج نیست کاملا بپزه.تا بادمجون میپره هویج و سیر وفلفل وفلفل دلمه ای رو تو غذا ساز بریزید . بادمجون ها که پخته شدن گاز رو خاموش کنید بزارید سرد سرد بشه. توجه کنید اگه بادمجون سرد نشه ومیکس کنید لیته کشدار میشه. بادمجون ها را بعد از سرد شدن، بریزید تو غذا ساز یک ویا دو پالس بزنید، بیشتر نه .دستگاه غذا ساز ندارید از چرخ گوشت استفاده کنید. اگر هیچ کدوم ندارید با گوشت کوب بزنید. تو کاسه بزرگ، همه مواد رو بریزید .سبزی بریزید،نمک ،گلپر،پودر تخم گشنیز و زردچوبه بزنید وخوب مخلوط کنید وسرکه روش بریزید فرقی نداره سرکه سفید باشه یا قرمز توجه کنید بادمجون سرکه رو به خود میکشه بعد از یکساعت چک کنید اگه سرکه لازم داشت سرکه بریزید .ازش بچشید کم نمک بود نمک بزنید.لیته که آماده شد بریزید تو شیشه، درشو محکم ببندید وبزارید یخچال. بعد از یک هفته،آماده مصرفه. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما https://t.me/ashpazibanarges20

همه توضیحات ...