سموسه تندوری

آشپز تی وی
آشپز تی وی
33.5 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - سموسهSAMOSAکه در ایران به آن
سموسهSAMOSAکه در ایران به آن سمبوسه هم گفته میشود غذایی است که زادگاه و اصالت آن در خاورمیانه و هندوستان است ولی در بسیاری کشورهای آفریقایی و مدیترانه و حتی چین هم باسبکهای مختلف پخته میشود و در جنوب ایران هم که همه میدانیم بهترین سموسه‌ها پخته میشود.ولی در کل برای خودم اصلا مهم نیست که دقیقا مربوط کدام منطقه است و معمولا تنها چیزی که مهم است خوشمزه درست کردن آن و ایجاد بهترین دستور پخت برای هر غذایی است. یکی از نکاتی هم حتما در تهیه سموسه مهم است کمی تند و اسپایسی بودن این غذاست که جزئی از شناسنامه سموسه است.این تندی را با انواع سس فلفل یا پودر فلفل یا فلفل تازه بوجود آورید️. https://ashpaz.tv/samosa
3 سال پیش در تاریخ 1399/12/28 منتشر شده است.
33,535 بـار بازدید شده
... بیشتر