طرز تهیه شربت زعفران با چهار روش (خاکشیر_تخم شربتی_گلاب_آبلیمو) ایده ماه رمضان

14,993 بازدید
بیشتر
آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
#شربت_زعفران_با_چهار_روش #شربت_زعفران_خاکشیر_تخم_شربتی_گلاب_آبلیمو #راز_معلق_ماندن_تخم_شربتی_در_شربت #ایده_رمضان مواد لازم: شک ...
#شربت_زعفران_با_چهار_روش #شربت_زعفران_خاکشیر_تخم_شربتی_گلاب_آبلیمو #راز_معلق_ماندن_تخم_شربتی_در_شربت #ایده_رمضان مواد لازم: شکر ۱ لیوان آب ۱ لیوان جوهر لیمو نوک قاشق چایخوری یا آبلیمو یک قاشق چایخوری زعفران دم کرده غلیظ ۴ قاشق غذاخوری تخم شربتی ۱ قاشق غذاخوری خاکشیر ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری گلاب ۲ قاشق غذاخوری آب جوش مقداری برای خیساندن تخم شربتی و خاکشیر طرز تهیه: داخل قابلمه ای شکر و آب بریزید.روی حرارت ملایم بزارید تا بجوش بیاد .سپس جوهر لیمو را اضافه کنید و پانزده دقیقه با حرارت ملایم اجازه بدید تا بجوشه.در این فاصله،تخم شربتی و خاکشیر را با مقدار کمی آب جوش ،به مدت نیم ساعت بخیسانید.اب جوش باعث میشه که تخم شربتی داخل شربت ته نشین نشه و معلق بمونه.بعد از پانزده دقیقه،داخل شربت در حال جوش،زعفران بریزید و پانزده دقیقه دیگر زمان بدید تا شربت قوام بیاید و ریز جوش های سنگین بزند.سپس گاز را خاموش کنید و اجازه دهید تا شربت خنک شود. داخل چهار عدد لیوان ،مقداری از شربت خنک شده بریزید. داخل یک لیوان ،تخم شربتی خیسانده بریزید. داخل یک لیوان دیگر ،خاکشیر خیسانده بریزید. داخل لیوان سوم آبلیمو بریزید. داخل لیوان چهارم،گلاب بریزید. داخل هر چهار لیوان به اندازه دلخواه یخ بریزید.سپس آب بریزید تا لیوان ها پر شوند.با قاشق بهم بزنید تا شربت زعفران آماده شود. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما https://t.me/ashpazibanarges20 لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20 عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک https://youtube.com/channel/UCSdbGwcGMugnOUEtUeMH5tw برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین https://www.aparat.com/ashpazinarges‌ دوستای عزیزم،ممنون میشم  به لینک  کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید https://rubika.ir/ashpazinarges20

همه توضیحات ...