طرز تهیه ترشی مخلوط

878 بازدید
بیشتر
میثم بیاتی
میثم بیاتی
مواد لازم برای ترشی مخلوط: گل کلم: 2 کیلو هویج: نیم کیلو خیار: نیم کیلو کرفس: نیم کیلو بادمجان: 800 گرم سیب زمینی ترشی: 300 گرم ...
مواد لازم برای ترشی مخلوط: گل کلم: 2 کیلو هویج: نیم کیلو خیار: نیم کیلو کرفس: نیم کیلو بادمجان: 800 گرم سیب زمینی ترشی: 300 گرم پیاز ریز: 400 گرم سیر: 400 گرم فلفل سبز: به میزان لازم ترشی سبزیجات شامل مرزه، شوید، ترخون، نعناع و برگ کرفس: 400 گرم ادویه ترشی شامل زردچوبه، فلفل، گلپر و نمک: به میزان لازم سرکه قرمز: به اندازه کافی موسیر: 300 گرم نعنا خشک و شوید: اگر دلخواه ابتدا ته گل کلم را بردارید و به اندازه دلخواه برش بزنید و در ظرف آب بگذارید تا ناخالصی های آن گرفته شود سپس در آبکش بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود. هویج ها را پوست گرفته و خرد کرده چشم سیب زمینی ها را گرفته و خرد کنید. در مرحله بعد برگ های کرفس را جدا کرده و ساقه و برگ ها را بشویید و جدا خرد کنید. خیار را بشویید و سپس خرد کنید. پیاز، سیر و سبزیجات را تمیز کرده و بشویید. در مرحله بعد بادمجان ها را به اندازه های دلخواه برش دهید و در صورت تمایل پوست آنها را بگیرید. همه سبزی ها را بشویید و در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود و چند ساعت روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا خوب خشک شوند و آب نداشته باشند. تمام سبزیجات شسته و خشک شده را در یک تابه بزرگ بریزید و ادویه ها را اضافه کنید و همه مواد را با دست خوب مخلوط کنید. مواد ترشی را در یک شیشه تمیز و خشک بریزید و در کنار آن فلفل سبز و بادمجان پخته شده را اضافه کنید. در آخر سرکه را اضافه کنید و درب شیشه را محکم ببندید و در یخچال نگهداری کنید. آنقدر سرکه بریزید تا روی مواد را به خوبی بپوشاند. نکات مهم برای تهیه ترشی مخلوط: بادمجان ها را بعد از شستن و خشک کردن با یک لیوان سرکه بپزید. لازم نیست بادمجان ها را کامل بپزید به شرطی که کمی نرم باشند کافی است. اگر از موسیر خشک برای تهیه ترشی استفاده می کنید، ابتدا آنها را بشویید و سپس به مدت 1 الی 2 ساعت در آب ولرم خیس کنید و سپس آب را بگیرید و با مواد دیگر مخلوط کنید. گل کلم را حتما بعد از شستن کامل خشک کنید تا از کپک زدن آن جلوگیری کنید. برای این مقدار مواد از 2 تا 3 قاشق غذاخوری نمک استفاده کنید تا ترشی شل نشود. برگ های تازه و جوان کرفس را به همراه سبزی ترشی خرد کنید و روی پارچه پهن کنید تا آب آن گرفته شود سپس به ترشی اضافه کنید. استفاده از شوید و نعناع خشک عطر بی نظیری به ترشی می دهد. استفاده از سبزیجات ذکر شده در م

همه توضیحات ...