یه پلو مخلوط جذاب و خوشمزه

114 بازدید
بیشتر
آشپزی با فاطمه بانو
آشپزی با فاطمه بانو
️پلو شوشتری ️برای دیدن آموزشهای بیشتر حتما به پیجم سر بزن @ashpazi_fatemebano @ashpazi_fatemebano ️مواد لازم برنج 3 پیمانه ...
️پلو شوشتری ️برای دیدن آموزشهای بیشتر حتما به پیجم سر بزن @ashpazi_fatemebano @ashpazi_fatemebano ️مواد لازم برنج 3 پیمانه لوبیا چشم بلبلی 1.5 پیمانه(بنا به ذائقه مبتونید کمتر یا بیشترم استفاده کنید) شوید زعفران دم کرده سینه مرغ پیاز 1 عدد نمک فلفل سیاه پاپریکا زردچوبه نان لواش برای ته دیگ(شما میتونید از هر ته دیگی که دوست دارزد استفاده کنید) ️طرز تهیه ابتدا لوبیا رو داخل آبجوش ریخته میزاریم که یکم بپزه رنگ آب که تیره شد آبکش میکنیم و دوباره با آبجوش میزاریم که کامل بپزه. پیاز نگینی رو به همراه روغن کمی تفت میدیم سبک که شد ،نمک ،زردچوبه ،پاپریکا و فلفل سیاه رو اضافه کرده یه تفت کوچیک که خورد گوشت مرغ رو میریزیم و احازه میدیم که سرخ بشه حالا زعفران دم کرده رو اضافه کرده مخلوط میکنیم و در آخر لوبیا چشم‌ بلبلی پخته شده رو اضافه کرده و کامل مخلوط میکنیم. حالا برنجی رو که از قبل به همراه آب و نمک چند ساعت خیس کردیم داخل آبجوش و نمک میریزیم و کمی زنده آبکش میکنیم. حالا کف قابلمه‌ مقداری روغن و مقداری زعفران دم کرده میریزیم و بعد نان لواش رو میزاریم یه کم میچرخونیم تا همه جای نان به زعفران آغشته بشه حالا لایه به لایه ، یه لایه برنج ،یه مقدار شوید و مقددری از مواد گوشتی رو میریزیم و همینطور ادامه میدیم تا برنج و مواد گوشتی تموم بشه حالا کمی آبجوش از کناره ظرف اضافه کرده و مقداری زعفران روی برنج میریزیم دم کنی میزاریم ،حرارت اول بالا باشه تا برنج به بخار بیفته و بعد کم میکنیم و اجازه میدیم که برنج دم بکشه. @ashpazi_fatemebano #غذا#دسر#پلو#پلو_شوستری#سالاد#شام#تهران# ️

همه توضیحات ...