آموزش دسر پاناکوتا انار و لیمو

آشپزی آسان و خوشمزه
آشپزی آسان و خوشمزه
5.7 هزار بار بازدید - 6 سال پیش - مواد لازم: آب لیمو ۵
مواد لازم: آب لیمو ۵ قاشق غذاخوری/ پودر ژلاتین ۲ قاشق چایخوری/ شیر پرچرب ۱ پیمانه - ۲۴۰ میلی لیتر/ خامه ۱ پیمانه - ۲۴۰ میلی لیتر/ ماست ۱ پیمانه - ۲۴۰ میلی لیتر/ شکر ۱/۲ پیمانه - ۱۰۰ گرم/ رنده پوست لیمو ۲ قاشق غذاخوری/ وانیل مایع ۱ قاشق چایخوری/ مواد لازم برای ژله انار: آب جوش ۱/۴پیمانه - ۶۰ میلی لیتر/ آب آنار ۱ پیمانه - ۲۴۰ میلی لیتر/ پودر ژلاتین ۱/۲ ۱ قاشق چایخوری شکر در صورت نیاز ۱ قاشق چایخوری
6 سال پیش در تاریخ 1396/11/21 منتشر شده است.
5,728 بـار بازدید شده
... بیشتر