آموزش دسر پاناکوتا انار و لیمو
5.7 هزار بار بازدید -
6 سال پیش
-
مواد لازم:
آب لیمو ۵
مواد لازم:
آب لیمو ۵ قاشق غذاخوری/
پودر ژلاتین ۲ قاشق چایخوری/
شیر پرچرب ۱ پیمانه - ۲۴۰ میلی لیتر/
خامه ۱ پیمانه - ۲۴۰ میلی لیتر/
ماست ۱ پیمانه - ۲۴۰ میلی لیتر/
شکر ۱/۲ پیمانه - ۱۰۰ گرم/
رنده پوست لیمو ۲ قاشق غذاخوری/
وانیل مایع ۱ قاشق چایخوری/
مواد لازم برای ژله انار:
آب جوش ۱/۴پیمانه - ۶۰ میلی لیتر/
آب آنار ۱ پیمانه - ۲۴۰ میلی لیتر/
پودر ژلاتین ۱/۲ ۱ قاشق چایخوری
شکر در صورت نیاز ۱ قاشق چایخوری
6 سال پیش
در تاریخ 1396/11/21 منتشر شده
است.
5,728
بـار بازدید شده