آموزش آش ترخینه _ مقوی و مناسب افطار همراه با فرزانه پناهی

2,283 بازدید
بیشتر
آشپزی با فرزانه پناهی
آشپزی با فرزانه پناهی
سلام به روی ماهتون آموزش آش ترخینه مواد لازم برای ۶ نفر نخود ۱/۲ پیمانه - لوبیا سفید یا لوبیا چیتی ۱/۲ پیمانه- عدس۱/۲ پیمانه تر ...
سلام به روی ماهتون آموزش آش ترخینه مواد لازم برای ۶ نفر نخود ۱/۲ پیمانه - لوبیا سفید یا لوبیا چیتی ۱/۲ پیمانه- عدس۱/۲ پیمانه ترخینه ۳۰۰ گرم - سبزی آش پاک شده وخردشده ۵۰۰ گرم پاک نشده ۱ کیلو وسبزی شامل تره شوید وگشنیز واسفناج بطور مساوی فقط اسفناج کمی بیشتر باشه پیاز سرخ شده نگینی ۱ پیمانه نعناع خشک ۱/۲ پیمانه سیر ۲ قا شق غذاخوری سرخ شده آرد ۲ قاشق غذاخوری روغن به مقدار لازم زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری فلفل ۱ قاشق مربا خوری نمک به مقدار لازم طرز تهیه حبوبات نخود ولوبیا را از شب خیس کرده وبعد آب آنرا دور ریخته با آبی که به اندازه باشد میزاریم بپزد وسط پخت آب دیگر نریزید عدس را هم نیم ساعت باکمی نمک خیس کرده بعدآبش را دور ریخته با آب اندازه میزاریم بپزد ترخینه را هم چند ساعت بزاریم خیس بخورد در قابلمه که به اندازه باشد آب ریخته به اندازه زیاد آب نریزید بزارید جوش بیاد اگر آب وسطای پخت کم بود آب جوشیده داغ میریزیم نکته به جای آب میشود این آش را با دوغ درست کرد کم کم بعد سبزی آش را بریزید کمی نمک هم بریزیدویک ربع بزارید بجوشد بعد حبوبات پخته رابریزید وقتی دوباره جوش آمد حرارت را کم کرده میزاریم آش جا بیفته بعد در تابه روغن ریخته وزردچوبه را کمی تفت داده ونعناع کمی ریخته وپیاز داغ وسیرسر خ شده ودوقاشق آرد همه را کمی قاطی وداخل آش می ریزیم ومیگذاریم آش جا بیفتد وبعد با پیاز داغ ونعناع داغ تزیئن کرده این آش را با کشک یا آبغوره میخورند نکته ترخینه همان بلغور گندم است که با دوغ پخته میشود وبعد آنرا صاف کرده وداخل مشت دست جمع کرده ومدل میدهند وبعد در آفتاب میگذارند خشک شود نکته پس وقتی ترخینه نداشتید از درست کردن آش منصرف نشوید بلغور گندم را در قابلمه با دوغ بگذارید کامل بپزد وبعد بقیه مراحل آش را انجام دهید نکته بجای نخود در کرمانشاه لپه میریزند نکته میتوانید بجای آب از همان مرحله اول از دوغ استفاده کنید که بسیار خوشمزه تر میشود نوش جونتون

همه توضیحات ...