خمیر پیتزای مناسب فر های خونگی به همراه سس پیتزا ۱۰۰٪ تضمینی
خمیر پیتزایی که امروز بهتون آموزش میدم کاملا مناسب برای فر های خونگی هست. بسیار ترد و برشته می شه و وقتی پهن میشه اون قسمتی که زیر مواد هست زیاد پف نمیکنه که یه پیتزای خیلی کلفت بشه.خمیر اضافش رو میتونید داخل یخچال و فریزر نگه دارید و باهاش همه چی بپزید. این یک خمیر بسیار قدیمی و برای منطقه غفقاز هست و الان در بین ما به خمیر جادویی معروف شده و در انگلیسی بهش پاف پاستری می گن
مواد لازم برای خمیر
آرد: ۳ پیمانه
آب: ۳/۴ پیمانه
شیر: ۱/۲ پیمانه
نمک: ۱ ق چ خ
خمیر مایه فوری: ۱ ق غ خ
شکر: ۱ ق غ خ
تخم مرغ: ۱ عدد
روغن: ۲ ق غ خ
آرد برای پهن کردن خمیر: ۱ پیمانه
مواد لازم برای سس پیتزا
گوجه: ۱ عدد
سیر: ۱ حبه
سس گوجه: ۲ ق غ خ
نمک، آویشن، فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
کمی ریحان
.
.
.
.
.
.
#خمیر #خمیر_پیتزا #خمیر_جادویی #سس_پیتزا #مارگاریتا #پیتزا
همه توضیحات ...